In de media

Bericht 1 t/m 10 van in totaal 83 berichten.

Radio 2, programma Vroeg op Frank

22 februari 2020

lees meer

Ter ere van "loop met je hond dag" belde (vroeg op) Frank met de bedenker van de DoggyDating app, Nicole Kinsbergen. Wat houdt de app in en hoe werkt dat nou allemaal? Je hoort het hier (terug)!
Lees meer »

Android Planet- Mijn puppy heeft een eigen dating-app

16 november 2019

lees meer

In een column op Android Planet beschrijft een baasje hoe hij via de DoggyDating app andere honden(baasjes) heeft gevonden om zijn puppy te socialiseren. Een verrassend leuk geschreven gebruikerservaring!
Lees meer »

Huisdieren TV

05 oktober 2019

lees meer

Frank van Huisdieren TV, liep mee tijdens een wandeling die is georganiseerd via de DoggyDating app. Hij vroeg de bedenkster Nicole Kinsbergen over het bestaan van deze app en natuurlijk was was de inspiratiebron en bedrijfspoedel Louis er ook bij.
Lees meer »

Onze Hond magazine

09 mei 2019

lees meer

In de vakantie special van het Onze Hond magazine stond een prachtig artikel over DoggDating. Hierin werd uitgelegd hoe handig en leuk de app is voor op vakantie en als primeur werden de nieuwe fincties onthuld die in de nieuwe versie van de app zullen komen.
Lees meer »

Leuk item over DoggyDating op radio 10.

30 maart 2019

lees meer

Radio dj Silvan Stoet intervieuwd bedenkster Nicole Kinsbergen over de DoggyDating app.
Lees meer »

De 538 Ochtendshow met Frank Dane en Britt Dekker

11 maart 2019

lees meer

In De 538 Ochtendshow met Frank Dane vertelde Britt Dekker over DoggyDating!!! Natuurlijk is DoggyDating zeker niet alleen voor eenzame baasjes, maar wel super leuk dat ze er even aandacht aan hebben besteed 😃😃😃
Lees meer »

DoggyDating was het verhaal van de dag op AD.NL

10 maart 2019

lees meer

DoggyDating Voor honden en hun baasjes een feestje, luidde de titel. En het filmpje laat prachtig zien waarom dat zo is!
Lees meer »

DSZ Actueel

07 maart 2019

lees meer

DSZ- Actueel, hét nieuwsportaal voor de dierenbranche heeft een mooi artikel geplaatst over het eerste lustrum van DoggyDating.
Lees meer »

Het ultieme kado

21 december 2018

lees meer

In het boek Het Ulieme kado, hét handboek voor geluk, staat een appart hoofdstuk over DoggyDating als gelukstip.
Lees meer »

Noordhollands dagblad Zaanstreek

21 februari 2018

lees meer

Na het geweldige artikel in alle edities van het Noordhollands Dagblad op 17-02-2018 over DoggyDating verscheen er op 21-02-2018 een follow-up in een aantal edities waarin de belevenissen van een DoggyDate worden omschreven.
Lees meer »