In de media

Bericht 41 t/m 50 van in totaal 85 berichten.

DoggyDating in het AD

06 oktober 2015

lees meer

Datingapps als Tindr, Lexa en Parship zijn immens populair onder alleenstaanden die speuren naar een partner. Maar het digitale relatiefenomeen blijkt ook aangeslagen in de dierenwereld. De Doggydating-app, anderhalf jaar geleden bedacht en geïntroduceerd door Nicole Kinsbergen uit Amsterdam, is met bijna 30.000 ingeschreven honden én hun baasjes, een regelrechte hit.
Lees meer »

Hart voor Dieren

05 oktober 2015

lees meer

HONDEN ZIJN MASSAAL AAN HET DATEN GESLAGEN! De hond uitlaten is zo 2013, tegenwoordig gaan honden op date. Al meer dan 25.000 honden hebben met wat hulp van hun baasjes de DoggyDating app gedownload. Net als op mensen-dating apps hebben de honden hierop hun eigen profiel compleet met foto, naam en voorkeuren. Een DoggyDate is een afspraak tussen 2 of meer honden en hun baasjes. Zodra er een nieuwe DoggyDate in de buurt is, wordt automatisch een uitnodiging verstuurd en kunnen hond en baas zich samen aanmelden.
Lees meer »

Metro Belgie

04 oktober 2015

lees meer

Doggydating: Tinder voor honden Dankzij verschillende apps als Tinder, Charm en Blendr is online dating populairder dan ooit. Nu blijkt de digitale zoektocht naar een relatie ook een regelrechte hype te worden in de dierenwereld.
Lees meer »

onlinedierenkrant

06 juli 2015

lees meer

Tijdens de DoggyMarathon werd Nicole Kinsbergen, de bedenker van de DoggyDating app geintervieuwd door de onlinedierenkrant. Klik hier om de video te bekijken.
Lees meer »

WOEF de 10 leukste apps voor honden

02 juli 2015

lees meer

Het WOEF magazine vind DoggyDating een van de allerleukste apps voor honden en hun baasjes. En dat klopt natuurlijk helemaal!
Lees meer »

Beestige Baasjes

16 juni 2015

lees meer

Op zoek naar een vriendje voor je hond? Wist je dat er een app bestaat waarmee je een date kan regelen voor jouw hond? Doggydating app Via de Doggydating app vind je makkelijk leuke wandelingen, losloopgebieden en hondenevenementen terug. Super, want honden zijn het gelukkigst als ze mogen rennen en ravotten met andere honden!
Lees meer »

Weer een leuk artikel in de Telegraaf over DoggyDating-app

09 mei 2015

lees meer

Met je hond wandelen kan nog gezelliger worden via de gratis DoggyDating-app! U kunt eenvoudig wandelingen, losloopgebieden en evenementen vinden. Ook is het gemakkelijk afspreken met andere baasjesom samen met de honden te gaan lopen.
Lees meer »

zoekdierenarts.nl

14 april 2015

lees meer

DoggyDating App maakt hond uitlaten leuker dan ooit! Vindt u het soms een beetje eenzaam om een lange wandeling met uw hond te maken? Of wil uw hond graag met soortgenoten ravotten, maar loopt u die net mis in het bos? Dan is DoggyDating een leuke oplossing voor u. Precies om deze redenen ontwikkelde Nicole Kinsbergen de DoggyDating App en bijbehorende website.
Lees meer »

Dierenvriend van het jaar

04 april 2015

lees meer

De Couturekrant, de oudste modesite van Nederland, is erg onder de indruk van haar eigentijdse initiatief om de hond mee uit te laten. Daarom mag Nicole Kinsbergen, directeur en bedenker van de app DoggyDating zich de grootste dierenvriend van het jaar noemen.
Lees meer »

Tinekeshow bij radio Max op NPO 5

19 februari 2015

lees meer

Nicole Kinsbergen, de bedenker van de DoggyDating app was te gast in de Tinekeshow om alles te vertellen over de DoggyDating app.
Lees meer »