In de media

Bericht 41 t/m 50 van in totaal 90 berichten.

Het Parool

31 december 2015

lees meer

In het Parool van 31-12-2015 stond een vraag over Nicole Kinsbergen, de bedenker van de DoggyDating app.
Lees meer »

De Morgen België

11 november 2015

lees meer

Wij gaan naar Nederland, omdat we een hond hebben. Rufus, de Airedale terrier. Een beest dat al eens wil loslopen. En geloof het of niet, maar de Nederlanders hebben daar een 'app' voor: DoggyDating. Met een website erbij. Die geeft haarfijn en nauwkeurig aan waar je je viervoeter kunt loslaten. Je kunt selecteren op aanwezigheid van waterpartijen en horeca in de nabijheid. En de route er heen.
Lees meer »

BNN NPO1 programma Start over DoggyDating

11 oktober 2015

lees meer

Knappe mannen en vrouwen scannen via zo'n datingapp als Tinder is niet meer alleen voor mensen, maar ook voor honden! Die honden-app heet DoggyDating en is bedacht door Nicole Kinsbergen.
Lees meer »

NOS Jeugdjounaal

07 oktober 2015

lees meer

Steeds meer baasjes gebruiken een afspreek-app voor honden. Zo kunnen ze een speelkameraadje voor hun hond vinden. Doggy-dating Doggy-dating, zo heet de app. Je kan een profiel aanmaken voor je hond en zo op zoek naar een andere hond om af en toe mee te spelen. Succes Je kunt de gegevens zo invullen dat de karakters van de honden goed bij elkaar passen. Het idee is een groot succes. De app bestaat nu ruim een jaar en meer dan 25.000 honden hebben inmiddels een profiel.
Lees meer »

Ekdom in de ochtend NPO2 met Martin Gaus

07 oktober 2015

lees meer

Gerard Ekdom belde in het NPO2 programma Ekdom in de ochtend met Martin Gaus om te vragen naar zijn mening over het succes van de honden dating app DoggyDating. Wat vind Martin Gaus... "EEN FANTASTINCH IDEE"!!
Lees meer »

DoggyDating in het AD

06 oktober 2015

lees meer

Datingapps als Tindr, Lexa en Parship zijn immens populair onder alleenstaanden die speuren naar een partner. Maar het digitale relatiefenomeen blijkt ook aangeslagen in de dierenwereld. De Doggydating-app, anderhalf jaar geleden bedacht en geïntroduceerd door Nicole Kinsbergen uit Amsterdam, is met bijna 30.000 ingeschreven honden én hun baasjes, een regelrechte hit.
Lees meer »

Hart voor Dieren

05 oktober 2015

lees meer

HONDEN ZIJN MASSAAL AAN HET DATEN GESLAGEN! De hond uitlaten is zo 2013, tegenwoordig gaan honden op date. Al meer dan 25.000 honden hebben met wat hulp van hun baasjes de DoggyDating app gedownload. Net als op mensen-dating apps hebben de honden hierop hun eigen profiel compleet met foto, naam en voorkeuren. Een DoggyDate is een afspraak tussen 2 of meer honden en hun baasjes. Zodra er een nieuwe DoggyDate in de buurt is, wordt automatisch een uitnodiging verstuurd en kunnen hond en baas zich samen aanmelden.
Lees meer »

Metro Belgie

04 oktober 2015

lees meer

Doggydating: Tinder voor honden Dankzij verschillende apps als Tinder, Charm en Blendr is online dating populairder dan ooit. Nu blijkt de digitale zoektocht naar een relatie ook een regelrechte hype te worden in de dierenwereld.
Lees meer »

onlinedierenkrant

06 juli 2015

lees meer

Tijdens de DoggyMarathon werd Nicole Kinsbergen, de bedenker van de DoggyDating app geintervieuwd door de onlinedierenkrant. Klik hier om de video te bekijken.
Lees meer »

WOEF de 10 leukste apps voor honden

02 juli 2015

lees meer

Het WOEF magazine vind DoggyDating een van de allerleukste apps voor honden en hun baasjes. En dat klopt natuurlijk helemaal!
Lees meer »