In de media

Bericht 11 t/m 20 van in totaal 90 berichten.

Onze Hond magazine

09 mei 2019

lees meer

In de vakantie special van het Onze Hond magazine stond een prachtig artikel over DoggDating. Hierin werd uitgelegd hoe handig en leuk de app is voor op vakantie en als primeur werden de nieuwe fincties onthuld die in de nieuwe versie van de app zullen komen.
Lees meer »

Leuk item over DoggyDating op radio 10.

30 maart 2019

lees meer

Radio dj Silvan Stoet intervieuwd bedenkster Nicole Kinsbergen over de DoggyDating app.
Lees meer »

De 538 Ochtendshow met Frank Dane en Britt Dekker

11 maart 2019

lees meer

In De 538 Ochtendshow met Frank Dane vertelde Britt Dekker over DoggyDating!!! Natuurlijk is DoggyDating zeker niet alleen voor eenzame baasjes, maar wel super leuk dat ze er even aandacht aan hebben besteed 😃😃😃
Lees meer »

DoggyDating was het verhaal van de dag op AD.NL

10 maart 2019

lees meer

DoggyDating Voor honden en hun baasjes een feestje, luidde de titel. En het filmpje laat prachtig zien waarom dat zo is!
Lees meer »

DSZ Actueel

07 maart 2019

lees meer

DSZ- Actueel, hét nieuwsportaal voor de dierenbranche heeft een mooi artikel geplaatst over het eerste lustrum van DoggyDating.
Lees meer »

Het ultieme kado

21 december 2018

lees meer

In het boek Het Ulieme kado, hét handboek voor geluk, staat een appart hoofdstuk over DoggyDating als gelukstip.
Lees meer »

Noordhollands dagblad Zaanstreek

21 februari 2018

lees meer

Na het geweldige artikel in alle edities van het Noordhollands Dagblad op 17-02-2018 over DoggyDating verscheen er op 21-02-2018 een follow-up in een aantal edities waarin de belevenissen van een DoggyDate worden omschreven.
Lees meer »

Noordhollands Dagblad

17 februari 2018

lees meer

In alle edities van het Noordhollandse Dagblad stond een groot artikel over DoggyDating. De app die is bedacht door Nicole Kinsbergen en waarmee baasjes hun honden kunnen laten daten. "Alleen de honden behoren aan elkaar te snuffelen, niet de baasjes"
Lees meer »

TosKompas

28 september 2017

lees meer

Ter ere van dierendag heeftTrosKompas een mooi artikel gewijd aan de app DoggyDating "Wilt u uw hond een keertje extra bijzonder uitlaten en vindt u het ongezellig dat in uw eentje te doen? Dan is de gratis app DoggyDting een uitkomst".
Lees meer »

Koninklijke Wandel Bond Nederland

14 september 2017

lees meer

In de 4e editie van het magazine van de Koninklijke Wandel Bond Nederland staat een leuk artikel over de DoggyDating app en de bedenker Nicole Kinsbergen. Uiteraard met inspratiebron en bedrijfspoedel Louis op de foto.
Lees meer »