In de media

Bericht 11 t/m 20 van in totaal 85 berichten.

Het ultieme kado

21 december 2018

lees meer

In het boek Het Ulieme kado, hét handboek voor geluk, staat een appart hoofdstuk over DoggyDating als gelukstip.
Lees meer »

Noordhollands dagblad Zaanstreek

21 februari 2018

lees meer

Na het geweldige artikel in alle edities van het Noordhollands Dagblad op 17-02-2018 over DoggyDating verscheen er op 21-02-2018 een follow-up in een aantal edities waarin de belevenissen van een DoggyDate worden omschreven.
Lees meer »

Noordhollands Dagblad

17 februari 2018

lees meer

In alle edities van het Noordhollandse Dagblad stond een groot artikel over DoggyDating. De app die is bedacht door Nicole Kinsbergen en waarmee baasjes hun honden kunnen laten daten. "Alleen de honden behoren aan elkaar te snuffelen, niet de baasjes"
Lees meer »

TosKompas

28 september 2017

lees meer

Ter ere van dierendag heeftTrosKompas een mooi artikel gewijd aan de app DoggyDating "Wilt u uw hond een keertje extra bijzonder uitlaten en vindt u het ongezellig dat in uw eentje te doen? Dan is de gratis app DoggyDting een uitkomst".
Lees meer »

Koninklijke Wandel Bond Nederland

14 september 2017

lees meer

In de 4e editie van het magazine van de Koninklijke Wandel Bond Nederland staat een leuk artikel over de DoggyDating app en de bedenker Nicole Kinsbergen. Uiteraard met inspratiebron en bedrijfspoedel Louis op de foto.
Lees meer »

Radio 6FM in Business

22 augustus 2017

lees meer

Nicole Kinsbergen, initiatiefneemster en eigenaresse van DoggyDating, legt op radio 6FM in Busness uit hoe je hond een stuk leuker uit kunt laten mbv een app op je telefoon.
Lees meer »

Hei & Wei

02 juli 2017

lees meer

In de juni editie van het Blaricumse Dorpsblad Hei & Wei stond een heel leuk artikel over DoggyDating. De bedenkster Nicole Kinsbergen is hiervoor geintervieuwd en verteld over hoe ze op het idee is gekomen en waarom het zo belangrijk is voor honden om met soortgenoten te socialiseren.
Lees meer »

Op de Hoogte

23 februari 2017

lees meer

In de wijkkrant op de hoogte vertelt baasje Willemijn Jansen hoe de DoggyDating app haar heeft geholpen om haar onzekere keffertje meer zelvertrouwen heeft gegeven waardoor hij nu een sociale hond is geworden.
Lees meer »

Onze Hond magazine, Op pad met DoggyDating

08 december 2016

lees meer

In de december editie van het Onze Hond magazine, staat een prachtig verslag van een redacteur die met haar honden deelnam aan een DoggyDate.
Lees meer »

Lief Dier magazine

02 december 2016

lees meer

In de wintereditie van het Lief Dier magazine staat een leuk interview met Nicole Kinsbergen. Zij is het creatief brein achter DoggyDating.
Lees meer »