Teckel Magazine, De alles-in-een app DoggyDating helpt jou om het leukste baasje voor je hond te zijn! 

Het Teckel magazine schreef een mooi artikel over DoggyDating.

Je kunt de gehele tekst lezen onder de afbeelding.

Teckel Magazine, De alles-in-een app DoggyDating helpt jou om het leukste baasje voor je hond te zijn!

De alles-in-een app DoggyDating helpt jou om het leukste baasje voor je hond te zijn!

 

Zoals de naam verklapt kan je met de (gratis) DoggyDating app afspreken met andere baasjes voor hondenwandelingen. Ideaal om je pup te socialiseren, maar ook volwassen honden hebben behoefte aan kameraadjes om samen te rennen, zwemmen en ravotten. In de app kan je kiezen met wat voor honden je wilt afspreken, bijvoorbeeld pups, kleine honden of alleen Teckels. De baasjes ontmoeten elkaar op de afgesproken plek en de honden vormen direct een roedel. Zo ontstaan de leukste hondenuitjes waar jij als baasje natuurlijk ook van geniet!

 

Maar DoggyDating is veel meer. In de app vind je alle losloopgebieden van Nederland, inclusief foto’s, omschrijving, route en ervaringen van andere baasjes. Zo ontdek je de leukste gebieden om met je hond te wandelen!

 

In de DoggyAssist kunnen baasjes elkaar om hulp of advies vragen. Enkele voorbeelden; Mijn hond sloopt zijn mand, wat kan ik hiertegen doen? Mijn hond kruipt als hij een andere hond ziet en hoe leer ik hem af om op de bank te springen. Soms lees je dingen waar je ook tegen aan loopt of waar je al ervaring mee hebt wat je dan als advies kan delen.

 

Misschien wel een van de belangrijkste onderdelen van de DoggyDating app is de DoggyAlert! Het is de grootste nachtmerrie van ieder baasje dat je hond kwijtraakt! Je kunt dan bliksemsnel een DoggyAlert in de app aanmaken die naar alle baasjes in een straal van 10 km wordt verzonden. Zo kunnen baasjes in de buurt je helpen zoeken en een zichtmelding (met de exacte locatie) delen als ze hem hebben gezien of gevangen.

 

Als baasje maak je een account aan in de app en koppelt daar je honden aan. Als je je wilt aanmelden voor een DoggyDate geef je dan aan met welke hond(en) je deelneemt waardoor er een presentielijst ontstaat. Ook in het geval dat je hond is weggelopen scheelt het kostbare tijd dat zijn/haar gegevens al zijn ingevuld. Je kunt zien welke baasjes en honden in jouw omgeving de app al gebruiken en als het klikt na een DoggyDate kan je baasjes een vriendschapsverzoek of berichtje sturen. Kortom, DoggyDating is echt een community voor hondenbaasjes!

 

Daarnaast vind je in de app nog een agenda met hondenevenementen en de DoggyDiscount met exclusieve aanbiedingen.

 

Enthousiast geworden?! Download dan gratis de DoggyDating app in de App Store of Google Play.