De visie achter DoggyDating 

De DoggyDating app is ontstaan vanuit pure passie! Wij misten de mogelijkheid om honden (en hun baasjes) op een eenvoudige manier met elkaar in contact te brengen voor hondenwandelingen. In het verlengde daarvan hebben we (op de website) alle losloopgebieden van Nederland in kaart gebracht. Kortom, alles om van de hond uitlaten een heerlijk uitje te maken voor hond én baas.

Dat baasjes hierop zaten te wachten blijkt wel uit het enorme aantal gebruikers van zowel de DoggyDating app als onze website. In 6 jaar tijd zijn we uitgegroeid van gaaf idee tot een begrip. DoggyDating is nu met afstand de grootste honden-community van Nederland!

 

Onze creativiteit en ambitie blijven onverminderd doorgaan, daarom hebben we op 1 oktober 2019 DoggyDating naar “the next level” gebracht met de nieuwe alles-in-een DoggyDating app.

 

Wat hebben we vernieuwd? Alles! De look and feel, de techniek, extra filter opties bij de DoggyDates én hele gave nieuwe functies! Namelijk:

Losloopgebieden - U kunt in de nieuwe app zowel op de kaart als in de lijst direct zien welke losloopgebieden zich in uw omgeving bevinden. U kunt ook zoeken naar gebieden op naam of met bepaalde kenmerken. Favoriete losloopgebieden kunt u opslaan voor een volgend bezoek!

 

DoggyDates - U kunt nu ook DoggyDates aanmaken met “voorwaarden”. Zo kunt u ervoor kiezen om alleen uitnodigingen te versturen naar honden van een bepaald ras of maat, maar ook om een maximumaantal honden in te stellen of een besloten date aan te maken voor uw vrienden. Hierdoor zijn DoggyDates nu maatwerk!

 

DoggyAssist - Met gepaste trots presenteren we de DoggyAssist. In dit onderdeel van de app kunnen baasjes elkaar om hulp en advies vragen. De DoggyAssist is onderverdeeld in 6 categorieën: Hulpvraag, Adviesvraag, Trainingsbuddy, Oppas, Tips en Overige. Zo kan de DoggyDating- community elkaar helpen en ondersteunen! Hier bleek heel veel behoefte aan te zijn en de DoggyAssist is nu een van de meest gebruikte onderdelen van de DoggyDating app!

 

DoggyAlert - De DoggyAlert is een Amber Alert voor honden. Het is de grootste angst van ieder baasje, maar het kan altijd gebeuren dat je hond (ergens van schrikt en) ervandoor gaat. In dat geval kunt u bliksemsnel een DoggyAlert aanmaken. Alle DoggyDating app gebruikers binnen een straal van 10 km ontvangen dan een melding en zien de gegevens van de hond en de locatie waar hij/zij is weggelopen. Mochten zij de hond zien of vangen, dan kunnen ze dat met de locatie direct doorgeven aan het baasje. Een prachtige manier om elkaar te helpen! Uiteraard ontvangt ook iedereen weer een melding zodra de hond is teruggevonden, zodat de zoekacties weer gestaakt kunnen worden.

 

DoggyDiscount - In deze snuffelhoek vinden de gebruikers de leukste aanbiedingen en acties. Deze kunnen variëren van proefmonsters, een proefpakket, een speciale aanbieding op een bepaald product of korting op het hele assortiment. De voorwaarde die DoggyDating aan deze acties stelt is dat het bedrag nooit hoger mag zijn dan de laagste onlineprijs. Zo weten de baasjes dat ze altijd, gegarandeerd de beste deal hebben! Wanneer er een nieuwe aanbieding in de DoggyDiscount verschijnt, ontvangen de gebruikers hiervan een notificatie met eigen geluidje (vallende munten).

 

Gratis & Premium - De kracht van de DoggyDating app is dat onze community blijft groeien, daarom zullen we de app, inclusief alle functies, gratis blijven aanbieden! De meeste baasjes hebben geen bezwaar tegen advertenties en zien die zelfs als nuttige informatie. Er is echter ook een kleine groep die belang hecht aan een reclamevrije app. Om ook deze gebruikers te bedienen, zullen we in het voorjaar van 2021 een premium versie lanceren. Deze premium app zal € 0,99 per maand gaan kosten. Onze verwachting is dat tussen de 5% en 15% van de gebruikers voor deze versie zal kiezen. Zodra we de premium app hebben geïntroduceerd zullen de reclames in de gratis app nog frequenter worden vertoond!

Waarom adverteren bij DoggyDating? 

• Bij DoggyDating treft u 100% doelgroep, dus perfect voor de branding van uw merk

• DoggyDating is Nederlands grootste honden-community met onze app & website;

nergens anders zal u zo veel hondeneigenaren op één platform bereiken

• Via de DoggyDiscount kunt u de eindgebruiker met aanbiedingen prikkelen

• Een (back)link op een (hondgerelateerde) site met de autoriteit van DoggyDating

doet wonderen voor uw SEO

Wat betekent dit voor u? 

•Uw advertentie wordt duizenden keren per dag door hondeneigenaren gezien

• Uw merk wordt geassocieerd met iets positiefs, namelijk plezier met en voor de hond

• De hoge populariteit van DoggyDating zorgt ervoor dat u optimaal profiteert van de kracht van

herhaling en alleen herhaling zorgt ervoor dat de reclameboodschap blijft hangen

• Uw eigen website zal door de link met/op DoggyDating hoger scoren in de zoekresultaten van

Google

DoggyDating in cijfers  

DoggyDating in cijfers

 

De app:

 

• 95.000 profielen aangemaakt

• 70.000 actieve gebruikers

• 270.000 sessies per maand

• 6.000 nieuwe gebruikers per maand

• 72% is vrouw – 28% is man

• Grootste leeftijdscategorie tussen de 35 en 55 jaar

 

De website:

 

115.000 sessies per maand

• 335.000 paginaweergaven per maand

• 56.000 unieke bezoekers per maand

• Gemiddelde sessieduur 8 minuten

• Gemiddeld 3,2 pagina’s per sessie

• Bouncepercentage slechts 0,17!

 

Facebook:

 

•Ruim 30.000 likes

Voor landelijk adverteren hebben we verschillende banner pakketten 

DoggyDating, als u wilt dat uw product gezien wordt!

 

•Grootste bereik

•100% doelgroep

•Positieve associatie

•Super voor eigen SEO

 

Wij denken graag met u mee voor een creatieve invulling van de advertenties en kijken uit naar een prettige samenwerking met u en uw organisatie.

 

Wilt u informatie over de mogelijkheden en tarieven ontvangen, vul dan het onderstaande formulier in of stuur een mail naar info@doggydating.com. Wij nemen dan op werkdagen binnen 24 uur contact met u op en vertellen u graag vrijblijvend over alle mogelijkheden en adviseren u welk pakket het beste bij uw wensen aansluit.

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..