In de media

Bericht 51 t/m 60 van in totaal 90 berichten.

Beestige Baasjes

16 juni 2015

lees meer

Op zoek naar een vriendje voor je hond? Wist je dat er een app bestaat waarmee je een date kan regelen voor jouw hond? Doggydating app Via de Doggydating app vind je makkelijk leuke wandelingen, losloopgebieden en hondenevenementen terug. Super, want honden zijn het gelukkigst als ze mogen rennen en ravotten met andere honden!
Lees meer »

Weer een leuk artikel in de Telegraaf over DoggyDating-app

09 mei 2015

lees meer

Met je hond wandelen kan nog gezelliger worden via de gratis DoggyDating-app! U kunt eenvoudig wandelingen, losloopgebieden en evenementen vinden. Ook is het gemakkelijk afspreken met andere baasjesom samen met de honden te gaan lopen.
Lees meer »

zoekdierenarts.nl

14 april 2015

lees meer

DoggyDating App maakt hond uitlaten leuker dan ooit! Vindt u het soms een beetje eenzaam om een lange wandeling met uw hond te maken? Of wil uw hond graag met soortgenoten ravotten, maar loopt u die net mis in het bos? Dan is DoggyDating een leuke oplossing voor u. Precies om deze redenen ontwikkelde Nicole Kinsbergen de DoggyDating App en bijbehorende website.
Lees meer »

Dierenvriend van het jaar

04 april 2015

lees meer

De Couturekrant, de oudste modesite van Nederland, is erg onder de indruk van haar eigentijdse initiatief om de hond mee uit te laten. Daarom mag Nicole Kinsbergen, directeur en bedenker van de app DoggyDating zich de grootste dierenvriend van het jaar noemen.
Lees meer »

Tinekeshow bij radio Max op NPO 5

19 februari 2015

lees meer

Nicole Kinsbergen, de bedenker van de DoggyDating app was te gast in de Tinekeshow om alles te vertellen over de DoggyDating app.
Lees meer »

radio Max Wekker Wakker

04 oktober 2014

lees meer

Het is zaterdag Dierendag! De dag waarop we allemaal wat liever zijn voor ons huisdier. Maar ook de baasjes moeten niet vergeten worden. Voor beiden bestaat sinds kort een nieuwe datingapp! Nicole Kinsbergen vertelt er alles over.
Lees meer »

Gooische Tam Tam

04 oktober 2014

lees meer

Dierendag tip: De DoggyDating app De DoggyDating app maakt van de hond uitlaten en gezellig uitje! Op de app kunnen baasjes vanaf elke locatie zien welke honden daar in de omgeving wonen en een Playdate aanmaken, van een lange wandeling tot een hondenplons of zomaar de honden even op een veldje laten spelen.
Lees meer »

WOEF

27 augustus 2014

lees meer

Help jouw hond aan een vakantielief! De DoggyDating app: Nu ook voor honden op reis
Lees meer »

De Gooi- en Eemlander

18 augustus 2014

lees meer

Daten voor viervoeters. De Gooi en Eemlander liep mee met een DoggyDating wandeling en plaatste een pagina groot verslag hiervan.
Lees meer »

radio 2 Cappuccino

09 augustus 2014

lees meer

Jeroen Kijk in de Vegte intervieuwde bedenkster Nicole Kinsbergen en gebruikster Karin Koetsier over de DoggyDating app
Lees meer »