In de media

Bericht 51 t/m 60 van in totaal 88 berichten.

zoekdierenarts.nl

14 april 2015

lees meer

DoggyDating App maakt hond uitlaten leuker dan ooit! Vindt u het soms een beetje eenzaam om een lange wandeling met uw hond te maken? Of wil uw hond graag met soortgenoten ravotten, maar loopt u die net mis in het bos? Dan is DoggyDating een leuke oplossing voor u. Precies om deze redenen ontwikkelde Nicole Kinsbergen de DoggyDating App en bijbehorende website.
Lees meer »

Dierenvriend van het jaar

04 april 2015

lees meer

De Couturekrant, de oudste modesite van Nederland, is erg onder de indruk van haar eigentijdse initiatief om de hond mee uit te laten. Daarom mag Nicole Kinsbergen, directeur en bedenker van de app DoggyDating zich de grootste dierenvriend van het jaar noemen.
Lees meer »

Tinekeshow bij radio Max op NPO 5

19 februari 2015

lees meer

Nicole Kinsbergen, de bedenker van de DoggyDating app was te gast in de Tinekeshow om alles te vertellen over de DoggyDating app.
Lees meer »

radio Max Wekker Wakker

04 oktober 2014

lees meer

Het is zaterdag Dierendag! De dag waarop we allemaal wat liever zijn voor ons huisdier. Maar ook de baasjes moeten niet vergeten worden. Voor beiden bestaat sinds kort een nieuwe datingapp! Nicole Kinsbergen vertelt er alles over.
Lees meer »

Gooische Tam Tam

04 oktober 2014

lees meer

Dierendag tip: De DoggyDating app De DoggyDating app maakt van de hond uitlaten en gezellig uitje! Op de app kunnen baasjes vanaf elke locatie zien welke honden daar in de omgeving wonen en een Playdate aanmaken, van een lange wandeling tot een hondenplons of zomaar de honden even op een veldje laten spelen.
Lees meer »

WOEF

27 augustus 2014

lees meer

Help jouw hond aan een vakantielief! De DoggyDating app: Nu ook voor honden op reis
Lees meer »

De Gooi- en Eemlander

18 augustus 2014

lees meer

Daten voor viervoeters. De Gooi en Eemlander liep mee met een DoggyDating wandeling en plaatste een pagina groot verslag hiervan.
Lees meer »

radio 2 Cappuccino

09 augustus 2014

lees meer

Jeroen Kijk in de Vegte intervieuwde bedenkster Nicole Kinsbergen en gebruikster Karin Koetsier over de DoggyDating app
Lees meer »

Doggy.net

06 augustus 2014

lees meer

De gratis DoggyDating app heeft nu een doeltreffende oplossing bedacht om de vakantie voor zowel de honden als hun baasjes extra leuk te maken!
Lees meer »

BNR nieuwsradio

22 juli 2014

lees meer

Vandaag over het uitlaten van de hond. 's Avonds laat met de hond langs de straat lopen kan immers een verdomd eenzame bezigheid zijn. Maar een Nederlandse app brengt daar deze zomer verandering in: www.doggydating.com.
Lees meer »