In de media

Bericht 31 t/m 40 van in totaal 85 berichten.

Algemeen Dagblad

11 april 2016

lees meer

DoggyDating biedt hond en baasje wekelijks een ander uitstapje
Lees meer »

Radio Een Vandaag

18 februari 2016

lees meer

Tijdens een DoggyDate werd de bedenkster van de DoggyDating app geinterviewd voor het NPO1 programma Een Vandaag. Beluister het item hier of op onderstaande opname.
Lees meer »

DoggyDating app op honden TV

05 februari 2016

lees meer

Presentatrice Annemarie Bruning van Honden TV wilde graag meer weten over de DoggyDating app. Samen met haar 2 honden sloot ze aan bij een DoggyDate op het strand en interviewde de bedenkster Nicole Kinsbergen . Resultaat een zeer geslaagd item waar het plezier van de honden van af spat! En daar gaat het ons om bij DoggyDating :)
Lees meer »

DoggyDating losloopgebieden

29 januari 2016

lees meer

Tijdens de opnames van Honden TV is er ook een mooi item gemaakt over de DoggyDating losloopgebieden. Helaas heeft deze de uitzending niet gehaald maar het filmpje is te leuk om het hier niet te plaatsen! Aan het woord is Nicole Kinsbergen, bedenker en directeur van DoggyDating.
Lees meer »

Onze Hond

22 januari 2016

lees meer

In de februarie editie van 2016 staat een prachtig interview met Nicole Kinsbergen over DoggyDating. Over hoe ze op het idee van de app is gekomen, de aanvulling van de losloopgebieden, haar passie voor honden en het ondernemerschap.
Lees meer »

Het Parool

31 december 2015

lees meer

In het Parool van 31-12-2015 stond een vraag over Nicole Kinsbergen, de bedenker van de DoggyDating app.
Lees meer »

De Morgen België

11 november 2015

lees meer

Wij gaan naar Nederland, omdat we een hond hebben. Rufus, de Airedale terrier. Een beest dat al eens wil loslopen. En geloof het of niet, maar de Nederlanders hebben daar een 'app' voor: DoggyDating. Met een website erbij. Die geeft haarfijn en nauwkeurig aan waar je je viervoeter kunt loslaten. Je kunt selecteren op aanwezigheid van waterpartijen en horeca in de nabijheid. En de route er heen.
Lees meer »

BNN NPO1 programma Start over DoggyDating

11 oktober 2015

lees meer

Knappe mannen en vrouwen scannen via zo'n datingapp als Tinder is niet meer alleen voor mensen, maar ook voor honden! Die honden-app heet DoggyDating en is bedacht door Nicole Kinsbergen.
Lees meer »

NOS Jeugdjounaal

07 oktober 2015

lees meer

Steeds meer baasjes gebruiken een afspreek-app voor honden. Zo kunnen ze een speelkameraadje voor hun hond vinden. Doggy-dating Doggy-dating, zo heet de app. Je kan een profiel aanmaken voor je hond en zo op zoek naar een andere hond om af en toe mee te spelen. Succes Je kunt de gegevens zo invullen dat de karakters van de honden goed bij elkaar passen. Het idee is een groot succes. De app bestaat nu ruim een jaar en meer dan 25.000 honden hebben inmiddels een profiel.
Lees meer »

Ekdom in de ochtend NPO2 met Martin Gaus

07 oktober 2015

lees meer

Gerard Ekdom belde in het NPO2 programma Ekdom in de ochtend met Martin Gaus om te vragen naar zijn mening over het succes van de honden dating app DoggyDating. Wat vind Martin Gaus... "EEN FANTASTINCH IDEE"!!
Lees meer »