In de media

Bericht 21 t/m 30 van in totaal 90 berichten.

Radio 6FM in Business

22 augustus 2017

lees meer

Nicole Kinsbergen, initiatiefneemster en eigenaresse van DoggyDating, legt op radio 6FM in Busness uit hoe je hond een stuk leuker uit kunt laten mbv een app op je telefoon.
Lees meer »

Hei & Wei

02 juli 2017

lees meer

In de juni editie van het Blaricumse Dorpsblad Hei & Wei stond een heel leuk artikel over DoggyDating. De bedenkster Nicole Kinsbergen is hiervoor geintervieuwd en verteld over hoe ze op het idee is gekomen en waarom het zo belangrijk is voor honden om met soortgenoten te socialiseren.
Lees meer »

Op de Hoogte

23 februari 2017

lees meer

In de wijkkrant op de hoogte vertelt baasje Willemijn Jansen hoe de DoggyDating app haar heeft geholpen om haar onzekere keffertje meer zelvertrouwen heeft gegeven waardoor hij nu een sociale hond is geworden.
Lees meer »

Onze Hond magazine, Op pad met DoggyDating

08 december 2016

lees meer

In de december editie van het Onze Hond magazine, staat een prachtig verslag van een redacteur die met haar honden deelnam aan een DoggyDate.
Lees meer »

Lief Dier magazine

02 december 2016

lees meer

In de wintereditie van het Lief Dier magazine staat een leuk interview met Nicole Kinsbergen. Zij is het creatief brein achter DoggyDating.
Lees meer »

RTL Z Magazine

25 oktober 2016

lees meer

"Omdat je als hond ook wel eens aan iets nieuws wilt ruiken, is er nu de Doggy Dating app."
Lees meer »

RTV Noord Daten met je hond: je weet alleen niet wie de baasjes zijn

04 oktober 2016

lees meer

Daten met je hond. Een date ter ere van dierendag. Met de app DoggyDating is het heel normaal. Rob Mulder ging daarom een extra blokje om met zijn hond Wim. En dat deed hij dit keer niet alleen. Hij regelde een wandeldate.
Lees meer »

Humo Lang leve de vriendschapp: 'Als je een uurtje naast iemand loopt, gaat het over meer dan je hond'

30 september 2016

lees meer

In het Belgische magazine Humo heeft een artikel geplaatst over hoe mensen vriendschappen sluiten, en dat dat steeds vaker via app's gebeurd. DoggyDating is natuurlijk bedoeld voor vriendschappen tussen honden, maar de vriendschappen die tussen de baasjes ontstaan zijn ons leukste bijproduct.
Lees meer »

Radio Een Vandaag Vriendschap via de (DoggyDating) app

08 september 2016

lees meer

In het NPO radio programma 1Vandaag was trending hoe mensen via apps andere gelijk gestemde mensen ontmoeten en dat daar steeds vaker echte vriendschappen uit voortkomen. Dat is natuurlijk het leukste bijproduct van de DoggyDating app!
Lees meer »

Parool Leve de vriendsApp

07 september 2016

lees meer

De DoggyDating app is niet alleen gezellig voor de honden, maar ook voor de baasjes! Het Parool schreef een artikel over vriendschappen die via app's ontstaan waaronder de DoggyDating app
Lees meer »