HONDEN ZIJN MASSAAL AAN HET DATEN GESLAGEN! 
De hond uitlaten is zo 2013, tegenwoordig gaan honden op date. 

Hart voor Dieren over honden app DoggyDating

HONDEN ZIJN MASSAAL AAN HET DATEN GESLAGEN!

De hond uitlaten is zo 2013, tegenwoordig gaan honden op date.

 

Al meer dan 25.000 honden hebben met wat hulp van hun baasjes de DoggyDating app gedownload. Net als op mensen-dating apps hebben de honden hierop hun eigen profiel compleet met foto, naam en voorkeuren. Een DoggyDate is een afspraak tussen 2 of meer honden en hun baasjes. Zodra er een nieuwe DoggyDate in de buurt is, wordt automatisch een uitnodiging verstuurd en kunnen hond en baas zich samen aanmelden.

 

Zo wordt de hond uitlaten een gezellig uitje voor hond en baas!

 

Een DoggyDate is meestal een hondenwandeling, maar kan ook een hondenplons, een hondenverjaardagsfeestje of een gezamenlijke picknick zijn. Want net als mensen hebben ook honden behoefte aan sociale contacten. Behalve dat ze genieten van elkaars gezelschap is het ideaal voor het socialiseren van honden. Door de onderlinge communicatie in een roedel leren honden elkaars grenzen en wensen te respecteren. Hierdoor krijgen onzekere honden zelfvertrouwen terwijl wildebrassen lekker met elkaar ravotten en uitrazen. Een tevreden hond na afloop is gegarandeerd.

 

Ook voor baasjes betekent dat samen gezelliger is dan alleen!

 

De DoggyDates zijn een sociaal gebeuren. Baasjes maken een praatje, wisselen tips uit over de opvoeding en leuke wandelroutes waardoor de tijd vliegt. Maar bovenal genieten ze samen van het plezier dat de honden beleven! Na afloop wordt er regelmatig een drankje gedaan en de foto's van de DoggyDates op Facebook gedeeld. Zo zijn er door het hele land al vele hondenwandelgroepjes en vriendschappen ontstaan.

 

Loop eens een ander rondje met je hondje!

 

Naast DoggyDates staan in de app en op de website van DoggyDating ook alle losloopgebieden van Nederland. Je kunt er zoeken op afstand, trefwoord maar ook lezen waar je kunt parkeren en of er zwemwater aanwezig is. Ideaal wanneer je onderweg bent met de hond of nieuwe gebieden wilt ontdekken. Voor meer informatie www.doggydating.com