In de media

Bericht 1 t/m 10 van in totaal 86 berichten.

Tele2, de beste honden apps op een rij!

05 oktober 2020

lees meer

Tele2 onderzocht wat de beste honden apps zijn. Natuurlik staat DoggyDating op nr. 1!
Lees meer »

Radio 2, programma Vroeg op Frank

22 februari 2020

lees meer

Ter ere van "loop met je hond dag" belde (vroeg op) Frank met de bedenker van de DoggyDating app, Nicole Kinsbergen. Wat houdt de app in en hoe werkt dat nou allemaal? Je hoort het hier (terug)!
Lees meer »

iCreate, DoggyDating: de leukste app voor honden (én hun baasjes!)

28 januari 2020

lees meer

iCreate schreef een review over de DoggyDating app. Het daten slaat in dit geval op het organiseren van gezellige speel- en uitlaatsessies voor je hond met andere hondenbezitters in de buurt. Met al meer dan 120 duizend downloads in Nederland en België is er altijd wel een geschikt speelkameraadje te vinden.
Lees meer »

Iphoned, DoggyDating is essentieel voor elke nieuwe hondenbaas

27 januari 2020

lees meer

Iphoned schreef een uitgebreide review over de DoggyDating app. "Er zijn een hoop apps voor hondenbezitters, maar DoggyDating doet iets bijzonders waardoor de app onmisbaar voelt."
Lees meer »

Android Planet- Mijn puppy heeft een eigen dating-app

16 november 2019

lees meer

In een column op Android Planet beschrijft een baasje hoe hij via de DoggyDating app andere honden(baasjes) heeft gevonden om zijn puppy te socialiseren. Een verrassend leuk geschreven gebruikerservaring!
Lees meer »

Huisdieren TV

05 oktober 2019

lees meer

Frank van Huisdieren TV, liep mee tijdens een wandeling die is georganiseerd via de DoggyDating app. Hij vroeg de bedenkster Nicole Kinsbergen over het bestaan van deze app en natuurlijk was was de inspiratiebron en bedrijfspoedel Louis er ook bij.
Lees meer »

Onze Hond magazine

09 mei 2019

lees meer

In de vakantie special van het Onze Hond magazine stond een prachtig artikel over DoggDating. Hierin werd uitgelegd hoe handig en leuk de app is voor op vakantie en als primeur werden de nieuwe fincties onthuld die in de nieuwe versie van de app zullen komen.
Lees meer »

Leuk item over DoggyDating op radio 10.

30 maart 2019

lees meer

Radio dj Silvan Stoet intervieuwd bedenkster Nicole Kinsbergen over de DoggyDating app.
Lees meer »

De 538 Ochtendshow met Frank Dane en Britt Dekker

11 maart 2019

lees meer

In De 538 Ochtendshow met Frank Dane vertelde Britt Dekker over DoggyDating!!! Natuurlijk is DoggyDating zeker niet alleen voor eenzame baasjes, maar wel super leuk dat ze er even aandacht aan hebben besteed 😃😃😃
Lees meer »

DoggyDating was het verhaal van de dag op AD.NL

10 maart 2019

lees meer

DoggyDating Voor honden en hun baasjes een feestje, luidde de titel. En het filmpje laat prachtig zien waarom dat zo is!
Lees meer »