DoggyDating App

DoggyDating is dé onmisbare alles-in-een app voor baasjes. 
Nu gratis te downloaden in de appstores!!! 

Losloopgebieden, hondenwandelingen, vermiste honden terugvinden, hulp en advies van andere baasjes, leuke aanbiedingen; in de gratis DoggyDating app vind je het allemaal!

DoggyDating is zo handig en veelzijdig als een Zwitsers Zakmes voor hondenbaasjes! 

De DoggyDating app is als een Switsers zakmes voor hondenbaasjes!

Download nu gratis de DoggyDating app in jouw app store!  

De DoggyDating app is ontstaan vanuit pure passie! Wij misten de mogelijkheid om honden (en hun baasjes) op een eenvoudige manier met elkaar in contact te brengen voor hondenwandelingen. In het verlengde daarvan hebben we (op de website) alle losloopgebieden van Nederland in kaart gebracht. Kortom, alles om van de hond uitlaten een heerlijk uitje te maken voor hond én baas.

 

Dat baasjes hierop zaten te wachten blijkt wel uit het enorme aantal gebruikers van zowel de DoggyDating app als onze website. In 6 jaar tijd zijn we uitgegroeid van gaaf idee tot een begrip. DoggyDating is nu met afstand de grootste honden-community van Nederland!

 

Onze creativiteit en ambitie blijven onverminderd doorgaan, daarom hebben we op 1 oktober 2019 DoggyDating naar “the next level” gebracht met de nieuwe alles-in-een DoggyDating app.

 

Wat hebben we vernieuwd? Alles! De look and feel, de techniek, extra filter opties bij de DoggyDates én hele gave nieuwe functies! Namelijk:

Alles losloopgebieden van Nederland vind je in de DoggyDating app

•Losloopgebieden - Bij DoggyDating vind je het meest complete overzicht van alle losloopgebieden in Nederland. Naast de omschrijving, foto’s en kenmerken van het gebied kan je er de reviews van andere baasjes lezen. In de DoggyDating app kan je op de kaart direct zien welke losloopgebieden zich in jouw omgeving bevinden én je favoriete losloopgebieden opslaan.

Lees hier meer over de losloopgebieden in de app.

De leukste hondenwandelingen maak je met de DoggyDating app!

DoggyDates - Hier kunnen baasjes met elkaar afspreken voor hondenwandelingen en playdates. Ieder baasje kan een DoggyDate aanmaken waarvoor andere baasjes een uitnodiging ontvangen. Je kunt ook zelf via de lijst of kaart DoggyDates zoeken en je aanmelden. Ideaal om honden te socialiseren en van de hond uitlaten een gezellig uitje voor hond en baas te maken! Lees hier meer over de DoggyDates in de app.

Hond wegelopen? Met de DoggyAlert zoeken andere baasjes met je mee.

DoggyAlert - De DoggyAlert is een Amber Alert voor honden. Het is de grootste angst van ieder baasje, maar het kan altijd gebeuren dat je hond (ergens van schrikt en) ervandoor gaat. In dat geval kan je bliksemsnel een DoggyAlert aanmaken. Alle DoggyDating app gebruikers binnen een straal van 10 km ontvangen dan een melding en zien de gegevens van de hond en de locatie waar hij/zij is weggelopen. Mochten zij de hond zien of vangen, dan kunnen ze dat met de locatie direct doorgeven aan het baasje. Een prachtige manier om elkaar te helpen! Uiteraard ontvangt ook iedereen weer een melding zodra de hond is teruggevonden zodat de zoekacties weer gestaakt kunnen worden. Lees hier meer over de DoggyAlert in de app.

Hulp of advies nodig? Vraag het aan andere baasjes in de DoggyAssist.

DoggyAssist - Hier kunnen baasjes elkaar om hulp en advies vragen. De DoggyAssist is onderverdeeld in 6 categorieën: Hulpvraag, Adviesvraag, Trainingsbuddy, Oppas, Tips en Overige. Zo kan de DoggyDating-community elkaar helpen en ondersteunen! Lees hier meer over de DoggyAssist in de app.

Nooit meer teveel betalen? Exclusieve aanbiedingen vind je in de DoggyDiscount!

DoggyDiscount - In deze snuffelhoek vind je de leukste aanbiedingen en acties. Deze kunnen variëren van proefmonsters, een proefpakket, een speciale aanbieding op een bepaald product of korting op het hele assortiment. De voorwaarde die DoggyDating aan deze acties stelt is dat het bedrag nooit hoger mag zijn dan de laagste onlineprijs. Zo weet jij dat je altijd gegarandeerd de beste deal hebt!

Lees hier meer over de DoggyDiscount in de app.

DoggyDating is de grootste honden-community van de Benelux!

Honden-community - DoggyDating is met ruim 130.000 downloads uitgegroed tot de grootste honden-community van de Benelux. Dat is fijn, want zo kunnen we elkaar helpen en ondersteunen om de leukste baasjes voor onze honden te zijn! Lees hier meer over de honden-community in de app.

Download nu gratis de DoggyDating app in jouw app store!  

Download hier de DoggyDating app voor Android phones!

Download hier de DoggyDating app voor iPhones!

 

Ook de media weet DoggyDating te vinden.

Hieronder zie je een aantal filmpjes over de DoggyDating app die op de landelijke TV zijn uitgezonden.

Huisdieren TV 

AD.NL 

Honden TV 

NOS Jeugdjounaal 

Download nu gratis de DoggyDating app in jouw app store!  

Download hier de DoggyDating app voor Android phones!

Download hier de DoggyDating app voor iPhones!

Like ons op Facebook!

 

Hier worden bijna dagelijks foto's en filmpjes geplaatst die gebruikers

van de DoggyDating app tijdens de DoggyDates maken.

Je hoort er de laatste nieuwtjes het eerst!

Én maak kans op te gekke prijzen bij winacties!