DoggyDating App

De leukste Hondenwandelingen maak en vind je met de DoggyDating app!!! 

In de (gratis) DoggyDating app vind je DoggyDates (hondenwandelingen) waar je je voor aan kunt melden. Iedere gebruiker kan zelf een DoggyDate aanmaken, en zodra er een nieuwe DoggyDate in de buurt is ontvangen de baasjes automatisch een melding. Doordat de honden vanaf het begin van de wandeling samen zijn ontstaat er snel een roedel. Ideaal voor het socialiseren van honden en ook voor de baasjes is het veel gezelliger om samen op te lopen. Daarnaast vind je op de kaart de locatie en informatie over losloopgebieden en hondenevenementen. Let the dogs play!

Download nu de gratis DoggyDating app in jouw app store!  

1. Op de gok naar het park en dan maar hopen dat je een leuke hond tegen komt is voorgoed verleden tijd!  

Honden zijn het gelukkigst als ze lekker mogen rennen en ravotten met andere honden. Door als roedel te lopen leren de honden sociaal gedrag en kunnen ze helemaal hond zijn. Met de DoggyDating app is dit zo geregeld! Met een paar klikken zie je waar en wanneer er een DoggyDate is en kan je je aanmelden.

2. Zoek een hondenwandeling bij jou in de buurt of maak er zelf eenvoudig een aan.. 

In de app vind je een lijst met DoggyDates (hondenwandelingen) en zie je welke honden zich al hebben aangemeld. Zelf een DoggyDate aanmaken kan ook en is heel eenvoudig. Wanneer er een nieuwe DoggyDate bij jou in de buurt is ontvang je een melding op je telefoon (of tablet).

3. Samen genieten van het plezier dat de honden beleven.  

De baasjes verzamelen op de afgesproken locatie en maken een gezellige wandeling. Soms drinken ze na afloop nog gezamenlijk een drankje. DoggyDating maakt van de hond uitlaten een gezellig uitje voor hond en baas!

Like ons op Facebook! Hier worden bijna dagelijks foto's en filmpjes geplaatst die gebruikers van de DoggyDating app tijdens de DoggyDates maken. Je hoort er de laatste nieuwtjes het eerst! En maak kans op leuke prijzen bij winacties!