DoggyDating App

DoggyDates 

De leukste hondenwandelingen maak je met de DoggyDating app!

De leukste hondenwandelingen  
maak je met de DoggyDating app! 

Hondenwandelingen zijn ideaal om (jonge) honden te socialiceren en hun energie kwijt te laten raken! In de DoggyDating app kan ieder baasje een DoggyDate aanmaken met op een door hem/haar gekozen datum en lokatie.

 

Andere baasjes in de buurt ontvangen hiervoor een uitnodiging en kunnen zich met hun hond(en) aanmelden. Doordat alle honden een eigen profiel hebben in de app is het direct zichtbaar welke honden zich al hebben aangemeld en ontstaat een presentielijst.

 

Het is mogelijk om een algemene DoggyDate aan te maken waarbij alle honden en baasjes zich aan kunnen sluiten of een DoggyDate met "voorwaarden". Je kunt er dan voor kiezen om alleen uitnodigingen te versturen naar honden van een bepaald ras, alleen grote of kleine honden of alleen baasjes die je al kent.

 

Doordat de honden vanaf het begin van de wandeling samen zijn, vormen ze zich snel tot een roedel waarin ze volgens de hondenetiquette met elkaar communiceren.

 

De baasjes genieten samen van het plezier dat de honden beleven en ontdekken mooie routes en uitlaatgebieden.

 

Kortom, een heerlijk uitje voor hond én baas!

De leukste hondenwandelingen maak je met de DoggyDating app.

De leukste hondenwandelingen maak je met de DoggyDating app.

Download nu de DoggyDating app in jouw app store 

De leukste hondenwandelingen maak je met de DoggyDating app!

Om het voor iedereen duidelijk en leuk te houden hebben we wel wat spelregels: 

•Een DoggyDate heeft altijd een vaste datum, tijdstip en locatie. Op basis hiervan melden andere baasjes zich aan. Mocht er behoefte aan zijn, dan kan het tijdstip uiteraard in overleg met alle deelnemers worden gewijzigd.

 

•Plaats een duidelijke en uitnodigende omschrijving van de wandeling.

 

•Zet de marker zo nauwkeurig mogelijk op de kaart, zodat de deelnemers hier eenvoudig naartoe kunnen navigeren.

 

•Het is niet toegestaan om DoggyDates aan te maken die reclame bevatten, geld kosten of verwijzen naar websites of Facebookpagina’s.

 

•Als je je aanmeldt voor een DoggyDate, en je meerdere honden hebt, geef dan aan met welke hond(en) je aanwezig zult zijn. De lijst met honden kan dan eenvoudig als presentielijst worden gebruikt. Je kunt voor iedere hond een profiel aan je account koppelen.

 

•Mocht je zijn verhinderd, meld je dan bijtijds af zodat andere baasjes niet onnodig op je staan te wachten.

 

Heel veel plezier!