DoggyDating App

Dit schreven andere baasjes over hun ervaringen met de DoggyDating app. 
Onderaan de pagina vind je een formulier om jouw ervaring te delen. 

Joanne V. Je komt genoeg baasjes tegen tijdens de normale wandelingen, maar met een Doggydate ontmoet je ze echt. Samen genieten van de honden en ervaringen uitwisselen. Een echte aanrader!

Wim B. DoggyDating heeft ervoor gezorgd dat Thunder op jonge leeftijd al leerde hoe de honden etiquette werkt. Daar ben ik heel erg dankbaar voor omdat hij nu een hele sociale stabiele hond is geworden

Mariska V. Had niet gedacht het zelf ook leuk te gaan vinden ;-) Ik deed het meer voor mijn honden in eerste instantie,maar nu vind ik het zelf ook leuk en gezellig om nieuwe mensen en hun honden te leren kennen!! Ik zeg....doen!!

Chantal van B. Geweldige manier om honden te laten spelen.

Boris geniet elke keer weer.

Hannie. Mens en hond krijgen door de Doggy Dates veel meer zelfvertrouwen! Ook hondjes die geen goede ervaringen hebben met bv grote honden, krijgen door de DoggyDates weer zelfvertrouwen. Wat ook hier weer voor de baasjes geldt.

In andere gevallen, zoals bv bij mij, word ik sterker door het sociale vrolijke gedrag van mijn hond. Heb ooit een soort 'herdertrauma' opgelopen. Onze vorige hond is een paar keer aangevallen door een herder en rottweilers en ik durfde met mijn kleine puk nauwelijks op plaatsen te komen waar ik andere honden tegen zou komen. Maar ik wilde wel een sociale hond! Toen kwam de DoggyDating app op mijn pad. Het ontspannen lopen heeft mij zeker geholpen om een stuk minder angst te hebben. Gelukkig heeft mijn hond zich nooit wat van me aangetrokken en zijn andere honden nog steeds het allerleukste! En als ik dan zo n blije bek zie die op me af komt rennen of lopen zo van ' leuk he vrouwtje' dan ik daar net als hij onwijs van genieten.

 

Inmiddels is de jongste ook al een paar keer aangevallen, ja ook o.a. weer door een Mechelse herder, maar het heeft ons er niet van weerhouden om naar hondenwandelingen te gaan, want hij deed gelukkig niets terug, wat voor mij bewijst dat het een behoorlijk stabiele hond is, die conflicten gelukkig, vermijdt. Iedereen is altijd dol op m, ik natuurlijk nog t meest, want hij helpt me wel van mijn angst af te komen op zijn eigen, relaxte manier. Daarom ben ik zo blij en dankbaar met deze app en ik weet, velen met mij.

Angela W. Een superapp, als je gek bent op honden kun je niet zonder deze app. Alle losloopgebieden kunnen gevonden worden, maar het belangrijkste is dat je ook je bij bestaande wandelingen kan aansluiten of zelf een wandeling kan aanmaken. Hierdoor hebben we al veel leuke nieuwe mensen en honden leren kennen.

Britt E. Deze app zorgt voor meer speelplezier voor de honden en leuke sociale contacten voor de baasjes. De app is makkelijk is gebruik en je krijgt geen overbodige berichtjes. Je ontvangt een uitnodiging om deel te nemen, makkelijk en overzichtelijk waar, wanneer en hoe laat. Een super aanvulling op het hebben van een hond :)

Cindy W. Wat een geweldige app.. super gezellig om met andere honden(eigenaren) te wandelen, spelen en zwemmen. Mijn hond heeft al zo veel vriendjes gemaakt dankzij de app. Hebben we even niks te doen in het weekend... dan zoeken we meteen een leuke doggydate bij ons in de buurt op.

Natascha N. Super handige app om grote losloop gebieden op te zoeken. En het meedoen aan wandelingen of zelf een wandeling organiseeren :) ben er blij mee! :) ook de extra info per gebied en de revieuws bij de gebieden zijn super handig.

Anneke. Hele leuke app, ik ben met Daizzy nu op verschillende plekken geweest en we hebben leuke wandelingen gemaakt. Daizzy past zich feilloos aan met andere honden en het is altijd gezellig met zoveel verschillende honden en baasjes. Tussen de honden onderling gaat het altijd goied. Het is ook leuk om eens ergens anders te wandelen dan in je eigen woonomgeving. Via de doggy dating app is het handig om losloopgebieden te vinden in Nederland

Treinie W. Afgelopen vrijdag trof ik een echtpaar met hun hond, die zoekende waren naar losloop gebieden. Ik stond net te wachten op mijn groepje via de Doggydating. Dus heb ik hun vol trots mijn app op de telefoon laten zien en er met nadruk bij vermeld dat ze goed moesten Letten op de oranje logo. Ze zouden direct diezelfde avond Doggydating installeren. Toen mijn groep er aan kwam wisten ze niet wat ze zagen 25 honden, zou dat wel goed gaan met hun hond die ze nog maar net 4 dagen hadden ??? Ja hoor dat ging geweldig, ze wisten niet wat hun overkwam. Ze waren helemaal verrast en bedankten mij nogmaals voor de informatie. Zelf ben ik ook super blij met Doggydating!

Geweldig!! Wat een ervaring! Vandaag met Zhen voor het eerst mee geweest met een DoggyDate in de Schadijksebossen bij Meterik. Wel 10 honden van de partij: twee witte herders, een Duck Tolling retreiver, 3 Am. Staffords, een kleineboomer een portugeese zwerfhond, en nog een herderkruising en Zhen . En geen onvertogen woord gevallen! Mijn grootste angst, dat ie achter het wild aan zou gaan, is niet uitgekomen. het bijeen houden van de roedel was voor Zhen veel belangrijker! Dat doen we zeker nog een keer!

Susanne M

Super app Super leuke app om nieuwe mensen en andere honden te leren kennen. En allemaal met de zelfde passie. Honden en wandelen.. echt aanrader

Onze jonge Ridgeback Reu is een enthousiaste woesteling die nog niet altijd begrijpt dat honden onder elkaar ook respect en goede manieren kennen.

Met DoggyDating kan ik hem in contact brengen met andere honden en zo leert hij elke keer beter om zich sociaal te gedragen. De baasjes zijn relaxt, de gebieden en roedels afwisselend, je kunt profielen lezen en gemakkelijk aansluiten of je eigen date maken. It takes a pack to raise my dog..en dankzij DoggyDating heb ik dat gevonden..en het werkt super!

Wil je ook een leuke stabiele hond krijgen die lekker met anderen overal.kan spelen? Join the App!!

Saskia E

Mijn eerste doggydate met 17 andere honden was een geweldige ervaring, maar ook met z'n tweeën heb je al een date. De app is in het gebruik superhandig: je ziet meteen de afstand en met één klik doe je zelf ook mee.

Het is echt een verrijking van het leven: jij en je hond ontdekken nieuwe wandelgebieden waar aardige mensen je rondleiden. Iedere keer weer anders!

Karin Flierman

Nieuwe speelmaatjes, Leuke app en de dames hebben al veel nieuwe hondenvriendjes gemaakt. En je komt op leuke nieuwe plekken en leert weer nieuwe mensen kennen. Wij vinden het iedergeval super leuk :)

Angela

Doggydating is een superleuke app. Ik wandelde vaak met mijn hondjes in het bos maar kwam dan niemand tegen, en konden de hondjes dus ook niet spelen. Nu ik een doggydate aanmaak zijn ze van speelkameraadjes verzekerd. Leuk om ook zo nieuwe mensen te leren kennen! Ik zeg een aanrader voor iedereen met een hond!

Beste DoggyDating,

Ook wij genieten van deze super app, heel leuk om met andere honden en hun baasjes te wandelen, echt een aanrader en helemaal geweldig dat de losloop gebieden nu getoond worden, je komt bovendien op hele andere wandel plekken en krijgt er zeker een leuke middag en socialere hond voor terug!

groetjes, Yvonne

Bonnie van Krieken

Ontzettend leuk en handig! Deze app is ideaal; onze Isis speelt ontzettend graag met andere honden. Met hulp van deze app hebben we nu een leuke groep waarmee we regelmatig gaan wandelen. En omdat je de date makkelijk kunt delen, kunnen ook nieuwe mensen aansluiten : )

Luna

Hele fijne app! In mijn omgeving zijn veel honden maar er zijn slechts enkele honden die willen spelen. De meesten bijten van zich af of zijn oud... Voor mijn levendige labrador een hevige teleurstelling. Met deze app is dat afgelopen. We kunnen nu andere speelse honden uitnodigen dus het verveeld rondlopen op zoek naar een speelkameraad is voorbij.

Natascha

Supper leuke handige app :)

Vaak lopen mensen toch om voor mijn hond een stafford mix door het imago helaas daardoor had hij weinig honden vriendjes in de buurt. Terwijl hij heel sociaal is en zo graag speelt dankzij deze app heeft hij nu meer honden vriendjes waar hij heerlijk mee kan spelen en nog sociaaler word :)

Imelda W. Het is zo gezellig voor de baasjes en goed voor de honden, ze leren andere honden in alle soorten en maten kennen, daar worden het hele relaxte honden van :-)

Amanda Westra

Nieuwe kennismakingen Leuke manier om nieuwe mensen, honden en uitlaatplaatsen te leren kennen!

WAT EEN SUPER-APP!

Heel eenvoudig een profiel van mijn hond aangemaakt en ons aangesloten bij wandelingen. Het is iedere keer weer een feest om die spelende en ravottende honden te zien, voor hond en baas een heel sociaal gebeuren! De recente toevoeging van alle losloopgebieden vind ik bijzonder handig: je kunt heel snel zien waar zwemwater is, of het omheind is enz. Wij spreken tijdens en ook na de wandelingen diverse hondenbezitters en iedereen is even enthousiast. Een echte aanrader dus!!

 

Groetjes van Astrid Buhrs

Beestachtig gave app!!!!

Deze app is gewoonweg briljant en een musthave voor elke hondenliefhebber. Eindelijk kun je als hondenbezitter zien waar je doggy los mag lopen en waar de doggy dates zijn! Ik gebruik hem zelf bijna dagelijks en heb er een sociale hond voor teruggekregen.

Gerda de Jongh; Ik gebruik de DoggyDating om losloop gebieden te zoeken, geweldig!! Mijn hond heeft geen andere honden nodig (helaas soms).

Esther G. Ook gebruik van gemaakt tijdens onze vakantie en daar vonden we een fijne uitlaatplaats met water! Top!

Bibi is nog socialer!

Hoi beste makers van de DoggyDating app, mijn Spaanse ex zwerfhondje Bibi had nog wat moeite met honden die groter zijn als zij. Door jullie app heb ik playdates bijgewoond en nu is zij veel socialer en meer gewend aan grotere honden! Ze speelt nu zelfs met vreemde honden die groter zijn als haar. Ik ben zo blij met deze app en met de playdates, het heeft echt iets voor mij en voor Bibi veranderd! Een top app! Groetjes Aurelia en een pootje van Bibi

Mooiste app ever: Doggy Dating. Vele mooie contacten voor de honden en vele wandelingen. Een hond is een roedeldier en met deze app kan hij/zij zich als roedeldier gedragen.

Anouschka H. Altijd als we ergens uit de buurt zijn check ik de app voor mooie losloopgebieden! Ik vind het een top app!

Geweldige app, geweldig initiatief!

Hoe leuk is dit! Héél erg leuk dus! App werkt top en eindelijk eens een goede manier om mede hondenbezitters (lees gemeenschappelijke honden gekken) te ontmoeten en ook daadwerkelijk met elkaar op te lopen ipv elkaar te passeren. Terwijl de honden genieten deel je met elkaar hetgene wat je zo bezighoudt.. Je hond, je maatje! Samen genieten! deze app is the musthave voor elke honden gek!

groetjes van Kim van der Dussen

Handige app! Deze app werkt geweldig en leuk om zo eens mee te doen aan wandelingen in de buurt.

groetjes Suzanne

Jimmy Schings

 

Leuke app, goede site. Zeer informatief en leuk om mensen te ontmoeten.

 

Twee minpunten: geen mogelijkheid om advertenties af te kopen dmv in-app aankopen of abonnement. (Ik heb persoonlijk een gruwelijke hekel aan advertenties en ben zelf bereid daar geld voor neer te leggen om ze te verwijderen)

Tweede minpunt is minder belangrijk, maar toch even vermelden. De app heeft geen iphone x ondersteuning wat op zich jammer is maar daar valt mee te leven.

Rowan E.

Hele handige, gezellig, overzichtelijke en makkelijk te gebruiken app!

Super leuke app Een super leuke en handige app.

Heel leuk om je aan te sluiten bij een doggydate bij jou in de buurt. Leuk voor je hond die lekker kan spelen met andere honden, en voor jezelf om gezellig met andere hondenbaasjes te wandelen en te kletsen. Ook kan je zien waar losloop gebieden zijn. Super handig natuurlijk!

Sylvana Roosma

Actieve app Er worden steeds nieuwe gebieden toegevoegd. Je kunt verbeteringen doorgeven en die worden snel gelezen en aangepast bij de informatie (indien van toepassing). Ideaal!

Ingrid den B.

Erg fijne app! Makkelijk om mee te werken, overzichtelijk, en hoop nu een vriendenkring op te bouwen. Leuk om het voorjaar uit te gaan.

Goed gedaan DoggyDating!

Joke breider roelfes

 

Wij lopen met regelmaat lange wandelingen ik en mijn shitzu Perandah en nog vele anderen met mij. Wij willen niks anders meer, dankzij jullie DoggyDating app in ons het leven is geroepen! We maken er heel veel gebruik van. We willen soms er ook wel voor reizen maar dat moet natuurlijk wel lonen, dat niet de reis langer is als de wandeling. Tot nu toe gaat het in zover nog best. Ik wou het hierbij laten en bij deze de maker Hartelijk en vriendelijk bedanken voor deze ingenieuze app.

Beste DoggyDating,

 

Ik ben Bartje en vanaf het moment dat de DoggyDating app de lucht in ging, heeft mijn vrouwtje een profiel voor mij aangemaakt. En blij dat ik daarmee ben!! Want wat heb ik sinds die tijd er veel lieve vriendjes bij gekregen, heb ik in prachtige nieuwe wandelgebieden gelopen en gespeeld en heeft mijn vrouwtje leuke nieuwe hondenbaasjes leren kennen. We wonen in het noorden van het land en in het begin moest het ‘daten’ daar nog een beetje op gang komen. De eerste keer vond ik niet spannend, want ik ben niet zo bang aangelegd. Het was met een klein groepje, maar direct wel een groot succes. Inmiddels bestaat er in Groningen/Drenthe een actieve groep baasjes die met grote regelmaat met elkaar op stap gaat. Er zijn vaste wandelingen om de veertien dagen bv. in Gieten en Eeserveen, waar wij vaak aan meedoen. Prachtige losloopgebieden zijn daar waar wij ook kunnen zwemmen. Nou heb ik daar een hekel aan, maar de meeste van mijn vriendjes vinden dat erg leuk om te doen. Het gebeurt de laatste tijd ook wel eens dat er spontaan op korte termijn een wandeling georganiseerd wordt, omdat een baasje ineens zin heeft in een gezellige DoggyDate.

We leren steeds nieuwe wandelgebieden kennen doordat onze baasjes in hun eigen woonomgeving uitzoeken waar het leuk is om met de hond te lopen. Als ze iets gevonden hebben, nodigen ze iedereen via een date uit. Op die manier leren zowel de mensen en wij honden steeds weer nieuwe plekken kennen. Een aantal weken geleden zijn we zelfs met een groepje een dag naar Schiermonnikoog geweest. En leuk dat dat was!! Ook best spannend hoor, met de boot enzo. Op het strand hadden we echter heel veel lol en hebben we heerlijk achter elkaar aangerend. In het dorp mochten we nog aan een ijsje likken.

Er komen natuurlijk soms weer nieuwe hondjes bij. Soms vinden die baasjes het voor de eerste keer meegaan wel spannend omdat ze niet precies weten hoe hun hond in een grote groep reageert. Maar eigenlijk is het altijd zo dat ze na afloop zeggen het zo leuk te hebben gevonden waardoor we ze vaak bij een andere wandeling weer tegenkomen. Daardoor wordt de groep ook steeds groter en krijg ik steeds meer vriendjes. Het leukste vind ik zelf de dates waar zowel grote als kleine hondjes aan meedoen. Dan kan iedereen zijn eigen vriendje uitzoeken en daardoor zijn er eigenlijk nooit problemen tussen ons honden.

 

De leukste DoggyDate was afgelopen mei toen ik mijn derde verjaardag met al mijn inmiddels bekende en ook een paar nieuwe vriendjes heb gevierd. Dat had mijn vrouwtje voor mij geregeld. We hebben toen gewandeld en gespeeld in het losloopgebied bij het Noordsche Veld. Na het wandelen hebben alle baasjes gezellig nog ergens wat gedronken en waren wij ook allemaal op het terras. Dus niet alleen voor ons honden is het meedoen met de DoggyDates leuk en gezellig, maar ik zie dat mijn vrouwtje en ook de andere baasjes het altijd erg naar hun zin hebben.

 

Ik hoop samen met mijn vrouwtje nog heel veel gezellige DoggyDates te kunnen maken en nog meer mooie nieuwe wandelgebieden te leren kennen waar ik lekker kan genieten en gewoon lekker hond kan zijn. Wij zijn met zijn tweetjes in ieder geval erg blij dat deze app bedacht is.

 

Dikke poot van Bartje en Jenny Schoonbeek

Conny B

 

De app werkt super en de wandelingen zijn altijd geslaagd!

 

Margreth S

 

Een hele uitgebreide en duidelijke site, ik heb er al een aantal routes van gelopen.

 

Marike van der L

 

Super leuk, als je geen zin hebt om alleen te lopen, onze hond Argos de Lab vindt het ook fantastisch om elke keer weer nieuwe vriendjes te ontmoeten en lekker te spelen!

Schrijf ook jouw gebruikerservaring met DoggyDating en laat andere baasjes weten hoe leuk het is om de DoggyDating app te gebruiken! 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..