DoggyDating App

DoggyAssist  

Hulp of advies nodig? Vraag het aan andere baasjes in de DoggyAssist!

Hulp of advies nodig?  
Vraag het aan andere baasjes in de DoggyAssist! 

Ieder baasje heeft wel eens hulp of advies nodig! Speciaal hiervoor heeft DoggyDating de rubriek DoggyAssist gecreëerd in de DoggyDating app.

 

Dit blijkt een schot in de roos te zijn geweest waar veel baasjes behoefte aan bleken te hebben, want dagelijks worden er vele DoggyAssists aangemaakt. Veruit de meeste DoggyAssists gaan om praktische zaken bij het opvoeden van honden.

 

Bijvoorbeeld wat moet je doen als je hond wagenziek is, hoe bouw je het beste het alleen zijn van een pup op, hoe vaak moet je de tanden van je hond poetsen etc. Opvallend is dat er echt goed en opbouwend advies wordt gegeven door de community.

 

Ook als je zelf dit probleem niet hebt, geven de DoggyAssists en de reacties meer inzichten in het houden van honden.

 

Je kunt in de DoggyAssist ook een oproep doen voor een trainingsbuddy. Dit is bestemd voor honden die gedragsproblemen hebben of het vertrouwen in andere honden zijn kwijt geraakt. Het baasje zoekt dan (vaak samen met een gedragsdeskundige) een hond om mee te trainen.

 

Daarnaast kunnen baasjes elkaar ook om hulp vragen als ze een oppas zoeken of tips geven, bijvoorbeeld dat een losloopgebied tijdelijk is afgesloten.

 

Iedere gebruiker van de app kan een DoggyAssist aanmaken en daarbij de keus maken of deze is bestemd voor baasjes in de buurt of iedereen. Een prachtige manier om elkaar te helpen en steunen via de DoggyDating community!

 

Om het voor iedereen duidelijk en leuk te houden heeft DoggyDating wel enkele spelregels!

 

•Omschrijf je vraag duidelijk. Als deze alleen van toepassing is voor baasjes in de buurt, klik dat dan aan. Zo krijgen alleen baasjes in jouw omgeving een melding.

 

•Het is niet toegestaan om reclame te maken of diensten (inclusief websites en Facebookpagina's) te promoten, ook niet in de reacties!

 

Wil je gebruik maken van de het bereik van de DoggyDating app om je bedrijf of diensten te promoten, dan kun je natuurlijk altijd onze advertentiemogelijkheden opvragen.

 

•Wanneer je een DoggyAssist aanmaakt, volg je deze automatisch. Vind je een onderwerp interessant, dan kan je "volgen" aanklikken. Je ontvangt dan een melding als een ander baasje een reactie heeft geplaatst.

 

•Het is niet toegestaan om oproepen voor hondenwandelingen te plaatsen in de DoggyAssist. Speciaal voor het maken van hondenwandelingen en Playdates hebben we namelijk de rubriek DoggyDates! Andere baasjes in uw omgeving ontvangen hier dan automatisch een uitnodiging voor. En zien het profiel van uw hond en de andere honden die zich al hebben aangemeld. Zo ontstaat er ook direct een presentielijst die je kan gebruiken bij aanvang van de DoggyDate om te controleren of alle honden aanwezig zijn. En de wandeling kan starten. Je kunt zelfs een DoggyDate speciaal voor puppy’s aanmaken, alleen baasjes met puppy’s ontvangen dan een uitnodiging. Hetzelfde geldt voor honden van een bepaald ras!

 

•We respecteren elkaar en elkaars mening, grof taalgebruik en beledigingen zullen worden verwijderd en kunnen leiden tot het blokkeren van je profiel.

 

•Houd je bij het onderwerp, wees opbouwend in je advies en maak het niet persoonlijk.

 

Veel plezier met DoggyDating!

Download nu gratis de DoggyDating app in jouw appstore! 

Download hier de DoggyDating app voor Android telefoons.

Download hier de DoggyDating app voor iPhones.

Om het voor iedereen duidelijk en leuk te houden hebben we enkele spelregels:

Om het voor iedereen duidelijk en leuk te houden hebben we enkele spelregels: 

•Omschrijf je vraag duidelijk en geef, indien van toepassing, aan in welke regio je hulp zoekt.

 

•Het is niet toegestaan om reclame te maken of diensten aan te bieden die geld kosten, ook niet in de reacties! (Voor de mogelijkheden van het plaatsen van advertenties, kan je meer informatie vinden op deze website.)

 

•Wanneer je een DoggyAssist aanmaakt of een reactie schrijft, volg je deze automatisch. Wil je geen meldingen van die DoggyAssist meer ontvangen, dan kan je die ontvolgen.

 

•We respecteren elkaar en elkaars mening, grof taalgebruik en beledigingen zullen worden verwijderd en kunnen leiden tot het blokkeren van je profiel.

 

•Houd je bij het onderwerp, en maak het niet persoonlijk.