Terug naar losloopgebieden zoeken

27521 keer bekeken

Valtherbos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Valtherbos 

In het Valtherbos (450 ha), onderdeel van de Hondsrug, mogen honden het hele jaar los in het losloopgebied en op de Natteneuzen route.

Zie deze kaart.

 

Het Valtherbos is een gevarieerd bos met veel cultuurhistorische elementen zoals hunebedden, karrensporen en grafheuvels. In het noordelijke losloopgebied bevindt zich een schuilplaats uit de Tweede Wereldoorlog; het onderduikershol. De bossen behoren tot de oudste van Drenthe.

 

Je kunt hier prachtige wandelingen maken met je hond. Houd de bordjes echter goed in de gaten, want voor je het weet ben je het losloopgebied alweer uit. Wil je een lange(re) wandeling maken, dan kan je (gedeeltelijk aangelijnd) doorlopen de naar losloopgebieden Emmerdennen en Oosterbos.

 

Parkeren kan voor het zuidelijke losloopgebied aan het einde van de Nijkampenweg in Emmen. Voor het noordelijke losloopgebied kan je parkeren op de parkeerplaats langs de Melkweg (naast huisnummer 42) in Klijndijk. Zie ook kaart en route.

 

Voor dit losloopgebied zijn wij op zoek naar 5 a 10 foto's die een goed beeld geven van het gebied. mocht u die hebben en met ons willen delen, dan heel graag mailen naar info@doggydating.com. Als wij de foto's plaatsen, vermelden we u als fotograaf.

 

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Sleenerzand

Schoonoord, Drenthe

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..