Terug naar losloopgebieden zoeken

82495 keer bekeken

Landgoed Groeneveld

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Landgoed Groeneveld 

Landgoed Groeneveld (130 ha) is een romantisch, 18e eeuws park in Engelse landschapsstijl waar je heerlijk kunt wandelen. Honden (maximaal 3 per begeleider) mogen het hele jaar loslopen en kunnen zwemmen in de vijvers. Tijdens de wandeling loop je de ene keer over statige lanen en dan weer over kronkelende paden. Een aanrader.

 

Als je zin hebt in een extra lange wandeling, dan kan je dit romantische losloopgebied eenvoudig combineren met de oude bossen in losloopgebied Hooge Vuursche (aan de andere kant van het spoor). Je kunt het spoor op 2 plaatsen oversteken; de eerste oversteekplaats ligt verscholen in de bossen achter Hoeve Ravenstein (gezien vanaf het kasteel). Daar kan je via een trap over het spoor richting de Amsterdamsestraatweg. De tweede oversteekplaats ligt meer achteraan op het landgoed, aan het einde van de Ridderlaan.

 

Parkeren kan (gratis) op de grote parkeerplaats van Kasteel Groeneveld (adres: Groeneveld 2 in Baarn). In het gemoedelijke Grand Café van het kasteel kan je terecht voor een hapje en een drankje (honden welkom).

Bij Hoeve Ravenstein (Ravensteinselaan 3 in Baarn) hebben ze een biologische boerderijwinkel waar je allerlei lekkere dingen kunt kopen (dinsdag tot zaterdag geopend). Met mooi weer is er tevens een gezellig koffieterras en serveren ze heerlijke (biologische) broodjes. Honden zijn welkom, mits aan de lijn (ivm alle boerderijdieren).

 

Door de verharde paden is dit losloopgebied uiterst geschikt voor rolstoelgebruikers.

 

Linkjes:

Kasteel Groeneveld

Hoeve Ravenstein

Losloopgebied Hooge Vuursche

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Baarnse Bos

Baarn, Utrecht

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..