Terug naar losloopgebieden zoeken

22832 keer bekeken

Postiljonheide / Witte Bergen

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Postiljonheide / Witte Bergen 

De Postiljonheide (37 ha) is een mooi, groot losloopgebied dat vooral bekend is om zijn (zeldzame) stuifduinen oftewel "Witte Bergen".┬áHonden mogen hier het hele jaar loslopen.´╗┐ Maximaal drie honden per begeleider. Het gebied is erg populair bij met name lokale hondenbezitters, waardoor je hond vrijwel altijd leuke speelkameraadjes heeft.

 

Parkeren kan (gratis) aan de Postiljon in Laren of in Eemnes in de berm van de Rijksweg (direct aan de A1 afrit Witte Bergen).

 

In het gebied zelf is geen horeca, maar bij Hotel Witte Bergen (aan de andere kant van de A1) zit een groot restaurant. Achter het hotel begint natuurgebied de Zuiderheide. Als je een langere wandeling wilt maken kan je parkeren op de parkeerplaats bij het hotel en beide gebieden combineren door het viaduct over te steken.

 

Met dank aan Angela Amsterdam voor de foto's.Anderen bekeken ookGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..