Terug naar losloopgebieden zoeken

38756 keer bekeken

Baarnse Bos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Baarnse Bos 

Het Baarnse Bos (88 ha), in het zuiden van Baarn, is eigenlijk meer een park dan een bos, met brede lanen. Het gebied wordt omringd door de Amsterdamse Straatweg, de Lt. Generaal van Heutszlaan, de spoorlijn en de Torenlaan. Honden mogen hier het hele jaar loslopen.

 

Parkeren kan (gratis) bij Eethuys de Generaal aan de Lt. Generaal van Heutszlaan nr 5 (oude stationsgebouw). Door het gebied loopt een 4 km lange paaltjeswandeling van staatsbosbeheer. Als je in de hoek van het gebied de Hilversumsestraatweg schuin oversteekt, kom je in het losloopgebied van Hooge Vuursche.

 

Met dank aan Martje kuijlenburg voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Lage Vuursche

Lage Vuursche, Utrecht

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..