Terug naar losloopgebieden zoeken

39960 keer bekeken

Bilderberg /Sonnenberg

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Bilderberg / Sonnenberg 

In de Bilderbergbossen en Sonnenberg mogen honden vrijwel overal het gehele jaar loslopen op voorwaarde dat ze goed onder appel staan en niet te ver de bosvakken in gaan. Dit staat ook terplaatse met borden duidelijk aangegeven. Het zijn mooie, afwisselend gebieden waar je samen met je hond prachtige lange wandelingen kunt maken.

 

Waarom loslopen onder appel?

 

Het is de eerste prioriteit van de beheerder om de natuur en het wild dat hier leeft te beschermen, maar hij wil de goed opgevoede honden graag tegemoetkomen. Daarom mogen honden in dit gebied wel los, maar op voorwaarde dat ze onder appel staan. Dit houdt in dat je je hond niet laat jagen, hij/zij in het zicht loopt en op commando onmiddellijk komt. Respecteer dit alsjeblieft zodat dit fijne gebied ook losloopgebied zal blijven.

 

NB. Langs de route ligt een prachtig ven. Dit is een beschermde paddenpoel en honden mogen hier helaas niet zwemmen. Houd hier alsjeblieft rekening mee!

 

 

Voor de Bilderbergbossen kan je gratis parkeren aan de sportlaan of aan het einde van de Bredelaan in Oosterbeek (zijstraat van de Utrechtseweg / N225, inrit Bilderberg Hotel). Zie kaart en route.

 

Met dank aan Nienke Ruiter voor de foto's.

 Anderen bekeken ook

De Duno

Doorwerth, Gelderland

Meer informatie

Mariëndaal

Oosterbeek, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..