Terug naar losloopgebieden zoeken

23348 keer bekeken

Bilderberg /Sonnenberg

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Bilderberg / Sonnenberg 

In de Bilderbergbossen en Sonnenberg mogen honden vrijwel overal het gehele jaar loslopen - mits ze goed onder appel staan en niet te ver de bosvakken in gaan. Het zijn mooie, afwisselend gebieden waar je samen met je hond prachtige lange wandelingen kunt maken.

 

Voor de Bilderbergbossen kan je gratis parkeren aan de sportlaan of aan het einde van de Bredelaan in Oosterbeek (zijstraat van de Utrechtseweg / N225, inrit Bilderberg Hotel). 

 

NB. Langs de route ligt een prachtig ven. Dit is een beschermde paddenpoel en honden mogen hier helaas niet zwemmen. Houd hier svp rekening mee!

 

Rond de gemeente Renkum zijn meerdere bosgebieden (o.a. Hemelse Berg / Pietersberg, de Valckeniersbossen, de Cardanusgronden en Buunderkamp) waar honden los mogen, mits zij op de paden blijven en niet de bosvakken in gaan. Voor meer informatie, zie de borden ter plaatse en de APV van Renkum.

 

Voor dit losloopgebied zijn we op zoek naar 5 a 10 horizontaal genomen foto's die een goed beeld geven van het gebied. Mocht u die hebben en met ons willen delen, dan heel graag (in groot formaat) mailen naar info@doggydating.com. Als wij de foto's plaatsen, vermelden we u als fotograaf.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

De Duno

Doorwerth, Gelderland

Meer informatie

Mariëndaal

Oosterbeek, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..