Terug naar losloopgebieden zoeken

34521 keer bekeken

De Duno

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in De Duno 

Landgoed De Duno ligt tussen Heveadorp en kasteel Doorwerth. De Duno is bijzonder, omdat de hellingen van de stuwwal hier heel dicht op de uiterwaarden liggen. In het gedeelte tussen de de Oude Oosterbeekseweg en de Dunolaan ligt een losloopgebied waar de honden los mogen lopen (maximaal van 2 honden per begeleider), zie deze kaart.

 

Het losloopgebied is niet heel groot, maar als je het combineert met een aangelijnde wandeling, is het zeker de moeite waard.

Iets ten zuiden van de Dunolaan (aanlijngebied) liggen twee prachtige uitkijkpunten over Arnhem en de Nederrijn die zeker de moeite waard zijn om naartoe te wandelen.

 

Parkeren kan (gratis) aan de Dunolaan of aan een zijstraat van de Oude Oosterbeekseweg . Zie kaart en Route.

 

Voor een hapje en een drankje kan je terecht in het gezellige en hondvriendelijke Kasteelcafe De Zalmen in de voormalige stallen van kasteel Doorwerth.

 

Met dank aan Nicole Nijenhuis voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Bilderberg /Sonnenberg

Oosterbeek, Gelderland

Meer informatie

Mariëndaal

Oosterbeek, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..