Terug naar losloopgebieden zoeken

36794 keer bekeken

Laag Oorsprong / Hemelse Berg

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Landgoed Oorsprong / Hemelse Berg 

Honden mogen het hele jaar los op een groot deel van Landgoed Oorsprong en op de aangrenzende Hemelse Berg en Pietersberg in Oosterbeek. De drie losloopgebieden grenzen aan elkaar en zijn eenvoudig te combineren in 1 wandeling.

 

Het (grote) losloopgebied op Landgoed Oorsprong ligt ten oosten van de Van Borsselenweg en ten zuiden van de Molenallee tussen Oosterbeek en Doorwerth. Het losloopgebied is heuvelachtig, bevat diverse historische elementen en heeft prachtige oude bomen. De honden mogen los op voorwaarde dat zie goed onder appèl staan, netjes op de paden blijven en niet de bosvakken in gaan. Maximaal 2 honden per begeleider.

 

De aangrenzende gebieden Hemelse Berg (ten oosten van de Borsselenweg) en Pietersberg zijn in beheer bij de gemeente Renkum ook hier geldt dat honden los mogen, mits zij goed onder appèl staan, netjes op de paden blijven en niet de bosvakken in gaan.

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats aan de Van Borsselenweg ter hoogte van huisnummer 31 (zie de marker op onze kaart). Vanaf de parkeerplaats loop je zo het losloopgebied van Landgoed Oorsprong in.

 

Met dank aan Anneke van der Pol en Karin van Noorloos voor de foto's.

 Anderen bekeken ook

Bilderberg /Sonnenberg

Oosterbeek, Gelderland

Meer informatie

De Duno

Doorwerth, Gelderland

Meer informatie

Mariëndaal

Oosterbeek, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..