Terug naar losloopgebieden zoeken

66665 keer bekeken

Mariëndaal

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los op Landgoed Mariëndaal 

Op Landgoed Mariëndaal (114 ha) mogen honden vrijwel overal los. Dit prachtige losloopgebied ligt tussen Arnhem en Oosterbeek en bestaat bossige heuvels, afgewisseld met uitgestrekte graslanden en akkers. De Tafellaan is met 75 meter boven NAP het hoogste punt. Vanaf dit punt heb je een prachtig uitzicht over het landgoed en over de Betuwe.

 

Honden mogen bijna overal het hele jaar loslopen en kunnen op meerdere plaatsen heerlijk zwemmen. Zie ook de wandelbrochure Mariënborn die je kunt downloaden op de website van Geldersch Landschap.

 

Parkeren kan ter hoogte van Mariëndaal 8 (in de buurt van de zwemvijver) of aan de Schelmseweg ter hoogte van huisnummers 80-86 (nabij het hoogste punt). Let op: beide adressen liggen in Oosterbeek niet in Arnhem!

 

Heb je onderweg trek in een kopje koffie met wat lekkers dan kan je terecht bij de nieuwe Zorgboerderij & Theeschenkerij Hoeve Klein Mariendaal aan de Diependalseweg nummer 4 in Arnhem.

 

Andere losloopgebieden in de buurt:

Park Klarenbeek

Landgoed Warnsborn en Hoog Erf

Park Zijpendaal, Sonsbeek en Gulden Bodem

 Anderen bekeken ook

Bilderberg /Sonnenberg

Oosterbeek, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..