Terug naar losloopgebieden zoeken

92175 keer bekeken

Mariëndaal

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los op Landgoed Mariëndaal 

Op Landgoed Mariëndaal (114 ha) mogen honden vrijwel overal los. Dit prachtige losloopgebied ligt tussen Arnhem en Oosterbeek en bestaat bossige heuvels, afgewisseld met uitgestrekte graslanden en akkers. De Tafellaan is met 75 meter boven NAP het hoogste punt. Vanaf dit punt heb je een prachtig uitzicht over het landgoed en over de Betuwe.

 

Honden mogen bijna overal het hele jaar loslopen en kunnen op meerdere plaatsen heerlijk zwemmen. Zie ook de wandelbrochure Mariënborn die je kunt downloaden op de website van Geldersch Landschap.

 

Parkeren kan ter hoogte van Mariëndaal 8 (in de buurt van de zwemvijver).

Let wel op als je hier parkeert , om van de parkeerplaats in het bos te komen loop je onder een spoortunneltje door. Daar loopt een onbewaakt spoor overheen, je hond kan zo het talud oplopen het spoor op. Na de tunnel komt een fietspad de heuvel af. Fietsers komen hier echt hard naar beneden. Hou je hond hier dus even aangelijnd!

 

Je kunt ook parkeren aan de Schelmseweg ter hoogte van huisnummers 80-86 (nabij het hoogste punt). Let op: beide adressen liggen in Oosterbeek niet in Arnhem!

 

Heb je onderweg trek in een kopje koffie met wat lekkers dan kan je terecht bij de nieuwe Zorgboerderij & Theeschenkerij Hoeve Klein Mariendaal aan de Diependalseweg nummer 4 in Arnhem.

 

Met dank aan Marieke van Driel voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Bilderberg /Sonnenberg

Oosterbeek, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..