Terug naar losloopgebieden zoeken

19585 keer bekeken

Bergerbos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Bergerbos 

Het Bergerbos is onderdeel van Nationaal Park De Maasduinen, een glooiend lint van bossen, heidevelden en stuifzanden. In een klein deel van het Bergerbos mogen de honden los. Het losloopgebied is bereikbaar vanaf de parkeerplaats aan de Kapelstraat te Afferden. Zie ook de kaart op deze website.

 

Parkeren kan (gratis) op het parkeerterrein in de hoek van het losloopterrein aan de Bosweg in Afferden.

 

Of op de parkeerplaats 200 meter  voorbij Activiteitencentrum De Zevenboom, Kapelstraat 71 in Afferden.  Vanaf de parkeerplaats volg je de onverharde weg tot splitsing Bosweg-Hassumerluikweg. Hier begint het honden losloopgebied.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en je vindt er scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Eendenmeer

Nieuw-Bergen, Limburg

Meer informatie

Mookerplas

Middelaar, Limburg

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..