Terug naar losloopgebieden zoeken

30962 keer bekeken

Eendenmeer

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Eendenmeer 

Het Eendenmeer is onderdeel van Nationaal Park De Maasduinen, een glooiend lint van bossen, heidevelden en stuifzanden. Een (klein) deel van het Eendenmeer (11 ha) is aangewezen als hondenlosloopgebied. Honden kunnen hier het hele jaar door heerlijk rennen, zwemmen en ravotten. Op deze site vindt je de locatie van het losloopgebied. Buiten dit gebiedje zijn honden welkom mits aangelijnd.

 

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats aan de Oude Baan (zie kaartje) of aan de Ceresweg in Nieuw-Bergen - bereikbaar via de N271 door de bordjes Eendenmeer te volgen.

 

Voor dit losloopgebied zijn we nog op zoek naar 5 a 10 horizontaal genomen foto’s die een goed beeld van het gebied geven. Als u die heeft en met ons wilt delen, heel graag in groot formaat mailen naar losloopgebieden@doggydating.com. Als wij de foto’s plaatsen, vermelden we u als fotograaf.

 Anderen bekeken ook

Bergerbos

Afferden lb, Limburg

Meer informatie

Mookerplas

Middelaar, Limburg

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..