Terug naar losloopgebieden zoeken

100239 keer bekeken

Hondenzwemvijver Ut Poeleke

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden spelen en zwemmen in Hondenzwemvijver Ut Poeleke te Oeffelt 

Tegen de Limburgse grens aan ligt in het Noord-Brabantse dorp Oeffelt een heuse hondenwaterspeeltuin, namelijk Hondenzwemvijver Ut Poeleke. Ut Poeleke ligt op een volledig omheind terrein van 2500m2 en is in de periode van half april t/m half september geopend. De exacte openingstijden vind je hier . Omdat Hondenzwemvijver Ut Poeleke een vol = vol beleid hanteerd is het verstandig om je plekje te reserveren.

 

Ut Poeleke is een veilige plek om (jonge) honden lekker te laten zwemmen en poedelen omdat de oever geleidelijk afloopt, het niet te diep is, het water 24/7 wordt gefilterd (dus geen last van blauwalg), er altijd toezicht is en het terrein volledig is omheind.

 

Behalve met zwemmen kunnen de honden zich ook vermaken op het grote grasveld of (samen met de kinderen) op de grote trampoline.

 

Voor de baasjes staan er diverse picknickbanken met parasols op het terrein, een overkapping en je kunt er koffie, thee, fris en ijs kopen. Ook fijn is de aanwezigheid van een wc. Je kunt er per pin betalen.

 

Er worden er in het seizoen regelmatig groepsthema's georganiseerd en rasdagen. Denk aan avonden voor kleine hondjes en pups maar ook middagen voor o.a. labradors, beagles of teckels.

 

Parkeren kan (gratis) op het parkeerterein.

 

Hiervandaan loop je met je hond aangelijnd via het pad naar de hondenzwemvijver. We vragen je wel vriendelijk om je hond niet in het aanliggende straatje uit te laten zodat het rustig blijft voor de buurhonden.

 

Navigatie adres: Scheperstraat 2a, 5441 PN, Oeffelt.

Zie ook kaart en route.

 

Hondenzwemvijver Ut Poeleke is goed bereikbaar voor mensen in een rolstoel of scootmobiel. Je moet wel over het gras dus na langdurige regen kan het wat drassig zijn.

 Anderen bekeken ook

Mookerplas

Middelaar, Limburg

Meer informatie

Bergerbos

Afferden lb, Limburg

Meer informatie

Boswachterij Groesbeek

Groesbeek, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..