Terug naar losloopgebieden zoeken

32594 keer bekeken

Het Hilgelo

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Het Hilgelo te Winterswijk 

Het Hilgelo is een recreatiegebied (38ha) dat bestaat uit een groot meer met strandjes, uitgestrekte grasvelden en een stuk parkachtig gebied.

 

In het laagseizoen (van 1 oktober tot 1 mei) mogen honden overal los op het terrein. Voorwaarde is wel dat de honden onder appèl staan en de poep netjes wordt opgeruimd. Daarnaast is er een hondenwandelroute op het terrein van Hilgelo waar honden het hele jaar door los mogen lopen. Zie deze kaart.

 

Honden kunnen hier naar hartenlust heerlijk rennen en zwemmen. Je kan je een rondje lopen (4km) om de plas heen. Dat is een wandeling van een klein uurtje als je doorloopt.

 

Voor kinderen staan op het terrein meerdere leuke speeltoestellen, je kunt hier dus een leuk uitje voor het hele gezin van maken.

 

Parkeren kan betaald ( in het laagseizoen 1 oktober tot 1 mei) € 3,00 en in het hoogseizoen (1 mei tot 1 oktober) € 6,00 per dag.

Navigatie adres Meddoseweg, 7104 AA Winterswijk. Let op alleen met pin betalen.

Zie kaart en route voor de exacte locatie en om hier direct naar toe te navigeren.

 

Je kunt echter ook parkeren op de parkeerplaats van het naastgelegen Recreatiepark Sevink Molen. Je dient dan wel minimaal € 5,00 te besteden, waarna je gratis mag parkeren.

 

Hier vind je ook een gezellig restaurant waar je na afloop iets kan eten of drinken en waar honden van harte welkom zijn. Op het terras voor het serre restaurant is een leuke speeltuin voor de kinderen met o.a. luchtkussens om op te springen. Navigatie adres Meddoseweg 40 7104 AA Winterswijk.

 

Langs de hondenwandelroute rondom het Hilgelomeer loopt een fietspad en verharde voetpaden. Met uitzondering van de strandjes is dit losloopgebied dus rolstoelvriendelijk.

 

Met dank aan Lisa Schepers voor de foto's.

 Anderen bekeken ook

Landgoed Stroink

Enschede, Overijssel

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..