Terug naar losloopgebieden zoeken

33050 keer bekeken

Boswachterij Ruurlo

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Boswachterij Ruurlo 

Boswachterij Ruurlo (500 ha) ligt in het hart van de Achterhoek, ten zuidwesten van Ruurlo. Aan het begin van de Meeneroute, net over het spoor bij Ruurlo, ligt een bos met een hondenlosloopgebied.

 

Parkeren kan (gratis) aan de Binnemansdijk in Ruurlo (dit is een doodlopend weggetje). Aan de overkant van de spoorweg begint het bos waar de honden los mogen lopen (pas op voor treinen!). In het centrum van Ruurlo zijn diverse mogelijkheden om iets te eten en te drinken.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Landgoed Vorden

Vorden, Gelderland

Meer informatie

Landgoed Slangenburg

Doetinchem, Gelderland

Meer informatie

Kapsebos / Veldese Bos

Warnsveld, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..