Terug naar losloopgebieden zoeken

117347 keer bekeken

Zandenbos / Zandenplas

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Zandenbos / Zandenplas 

Het Zandenbos en de Zandenplas zijn onderdeel van de Veluwe (Staatsbosbeheer). Het Zandenbos ligt aan de zuidkant (richting Epe) van de A28 en de Zandenplas aan de noordkant (richting Nunspeet).

 

Het Zandenbos is een uitgestrekt bosgebied waar honden het hele jaar los mogen lopen. Je kunt hier prachtige wandelroutes volgen of gewoon urenlang door de bossen dwalen. Honden mogen (bijna) overal los langs de het gele natuurpad (2,5 km) en de blauwe Rondehuisroute (5 km) .

 

Recreatiegebied Zandenplas is een klein bosbad met een strandje. Tussen 1 oktober en 1 mei mogen honden overal loslopen. Na 1 mei is het gebied rond de plas verboden voor honden. Het is mogelijk om beide gebieden te combineren via een tunneltje onder de A28 door.

 

Parkeren kan op een van de parkeerplaatsen aan de Eperweg . Voor het Zandenbos ga je aan het einde van de afrit richting Epe en dan na 300 meter rechts. Voor de Zandenplas vanaf het einde van de afrit richting Nunspeet en dan na 200 meter links (€3,00 per dag).

 

Met dank aan Bert van D. voor de foto's.

 Anderen bekeken ook

Belvederebos Oost

Nunspeet, Gelderland

Meer informatie

Vierhouterbos

Vierhouten, Gelderland

Meer informatie

Belvederebos West

Hulshorst, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..