Terug naar losloopgebieden zoeken

28475 keer bekeken

Belvederebos West

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Belvederebos West 

Het Belvederebos West ligt ten westen (vandaar de naam) van Nunspeet en maakt deel uit van natuurgebied de Veluwe. Het bos is in beheer bij Staatsbosbeheer en honden mogen hier het hele jaar los.

 

Het is een heerlijke plek voor een relaxte wandeling met je hond. Onderweg kom je een paar heuvels tegen en de wandelpaden bestaan voornamelijk uit zand en bosgrond.

 

Parkeren kan (gratis) aan het einde van de Brandsweg in Hulshorst.

 

Een snelle route naar het losloopgebied is om te parkeren op een van de parkeerplaatsen bij de tankstations "Willemsbos" en "Hendriksbos" langs de A28, ten zuiden van de afrit Nunspeet. Vanaf de parkeerplaats Hendriksbos loopt een wandelpad onder het spoor door richting het losloopgebied. Zie Google Maps voor de exacte locatie van het pad. Bij het restaurant en/of tankstation dat bij deze parkeerplaats ligt, kan je terecht voor een hapje en een drankje.

 

Met dank aan Linde Branderhorst voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Belvederebos Oost

Nunspeet, Gelderland

Meer informatie

Vierhouterbos

Vierhouten, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..