Terug naar losloopgebieden zoeken

31759 keer bekeken

Vierhouterbos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Vierhouterbos 

Het Vierhouterbos is onderdeel van Boswachterij Nunspeet (2400 ha). Aan de rand van het Vierhouterbos is een niet al te groot losloopgebied waar honden het hele jaar mogen loslopen. Dit losloopgebied is erg geschikt voor jonge honden of honden met veel jachtinstinct omdat het grotendeels omheind is. Voor een lange wandeling is dit losloopgebiedgebied minder geschikt.

 

Parkeren kan halverwege de Tongerenseweg. Rij vanaf Vierhouten de Tongerenseweg op tot voorbij de huizen. Parkeer vlak voor het wildrooster aan de linkerkant. Loop vervolgens door het hek en ga na 100 meter linksaf, weer door een hek. Dit is het begin van het losloopgebied. Aan het begin van de Tongerenseweg vind je diverse leuke restaurantjes.

 

Met dank aan Anouschka Holtkamp voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Belvederebos Oost

Nunspeet, Gelderland

Meer informatie

Belvederebos West

Hulshorst, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..