Terug naar losloopgebieden zoeken

24813 keer bekeken

Belvederebos Oost

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Belvederebos Oost 

Het Belvederebos Oost ligt aan de oostrand (vandaar de naam) van Nunspeet , ten zuiden van de Eperweg. Honden mogen hier het hele jaar los.

 

De pittige heuvels, de zandpaden, de grappige, maar functieloze bruggetjes en het zogenaamde Kattenvijvertje maken dit een leuk bos om in te wandelen. In het bos kan je de 1,7 km lange (op de site staat 4 km maar dat klopt niet) Belvedere-route volgen (geel). We hebben het advies gekregen om deze wandeling rechtsom te lopen.

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats aan de kruising Zandenboslaan/Eperweg tegenover de oude begraafplaats. Een klein stukje verderop (grenzend aan het bos) ligt NH hotel Sparrenhorst (Eperweg 46) waar je terecht kunt voor een hapje en/of een drankje.

 

Door het heuvelachtige landschap is dit losloopgebied minder geschikt voor rolstoelgebruikers.

 

Met dank aan Natasja Rumph voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

De Haere

Doornspijk, Gelderland

Meer informatie

Belvederebos West

Hulshorst, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..