Terug naar losloopgebieden zoeken

19306 keer bekeken

Valckesteynse Bos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Valckesteynse Bos 

Het Valckesteynse Bos (160 ha) is een groot, gevarieerd bos/natuurgebied ten noorden van Poortugaal. Een goed bereikbare oase ten zuiden van het drukke Rotterdamse havengebied. Er zijn 2 grote losloopgebieden waar de honden het hele jaar door los mogen lopen, mits het baasje de poep netjes opruimt en de hond het (kleine) wild niet opjaagt. Zie deze kaart.

 

De twee losloopgebieden worden gesplitst door de Slot Valkesteinsedijk, maar als je beide delen combineert (door de weg over te steken), kan je hier echt uren wandelen.

 

Het is een heel afwisselend bos met brede watergangen en kleine meertjes. Dus als je hond van zwemmen houdt zal hij het hier geweldig vinden! De meeste paden die door het Valckesteynse Bos lopen zijn geasfalteerd en vrij breed, wat ze heel geschikt maakt voor rolstoelgebruikers en scootmobiels.

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats aan het begin van de Pieter Klobbaertlaan (aan de westkant van het losloopgebied) of aan de Limes (dit is de straatnaam), aan de zuidkant.

 

Met dank aan Sonja Spruijt voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Johannapolder

Poortugaal / Rhoon, Zuid-Holland

Meer informatie

Oude Maaspad/Visserijgriend

Hoogvliet Rotterdam, Zuid-Holland

Meer informatie

Ruigeplaatbos

Hoogvliet Rotterdam, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..