Terug naar losloopgebieden zoeken

15865 keer bekeken

Johannapolder

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Johannapolder 

Losloopgebied De Johannapolder is een klein maar fijn recreatiegebied aan de Oude Maas, tussen Rhoon en Poortugaal. De totale lengte van het gebied is slechts 1 km, maar er zijn leuke paden en honden hebben hier alle ruimte om te rennen, spelen, snuffelen en zwemmen. Er is bovendien een gezellige horecagelegenheid met groot terras.

 

Als je wilt, kan je een lange wandeling maken (duur: ongeveer 2 uur) door aan het einde van het losloopgebied het Oude Maaspad te volgen (dit is de dijk langs de Oude Maas) tot aan losloopgebied het Oude Maaspad in Hoogvliet. Een mooie wandeling met afwisselend gras, bos en kleine strandjes waar je hond een duik kan nemen in de Oude Maas. Let op: in het gedeelte tussen beide losloopgebieden moeten honden aan de lijn.

 

Parkeren kan gratis op de grote parkeerplaats bij het voormalige zwembad of op de kleinere parkeerplaats bij de jachthaven naast restaurant Tasman.

Vanaf beide parkeerplaatsen loop je zo het losloopgebied in.

 

Met dank aan Veronica Lupascu voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Valckesteynse Bos

Poortugaal, Zuid-Holland

Meer informatie

Oude Maaspad

Hoogvliet Rotterdam, Zuid-Holland

Meer informatie

Ruigeplaatbos

Hoogvliet Rotterdam, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..