Terug naar losloopgebieden zoeken

10255 keer bekeken

Oude Maaspad

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Oude Maaspad 

Langs de Oude Maas, tussen Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon, ligt een lange, brede dijk met een wandelpad waar honden op sommige gedeelten los mogen lopen. In het gebied "Visserijgriend" (het eerste deel) mogen honden overal los. Daarna mogen ze alleen los op het pad op de dijk en weer een paar honderd meter verderop moeten honden langs het (drukke) fietspad aan de lijn. Zie ook deze kaart met alle losloopgebieden in Hoogvliet.

 

Als je wilt, is het mogelijk om helemaal naar Rhoon te wandelen (in totaal ongeveer 15 km, heen en terug). Als je de dijk volgt, mag je hond ter hoogte van Rhoon weer los (dit is de Johannapolder).

 

Onderweg kom je afwisselend gras, bos en strandjes tegen. Bij verschillende strandjes is gelegenheid voor honden om te zwemmen.

 

Parkeren kan (gratis) aan het einde van de Vuurvlinderweg in Hoogvliet. Mocht je voor de volledige wandeling gaan; aan het einde van het Oude Maaspad ligt het gezellige Grand Cafe Abel met een groot terras.

 

Met dank aan Petra Fortuin voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Ruigeplaatbos

Hoogvliet Rotterdam, Zuid-Holland

Meer informatie

Mallebos

Spijkernisse, Zuid-Holland

Meer informatie

Valckesteynse Bos

Poortugaal, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..