Terug naar losloopgebieden zoeken

69354 keer bekeken

Speulderbos / Putterbos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Speulderbos / Putterbos 

In het Putterbos (ten oosten van Putten) ligt een groot hondenlosloopgebied.

Je kunt er heerlijk wandelen , maar helaas staat ter plaatse niet erg duidelijk aangegeven waar het losloopgebied start en eindigt. Bekijk daarom even goed deze kaart.

 

Het Putterbos is onderdeel van het Speulder- en Sprielderbos, een van oudste bossen van Nederland. Je vindt hier diverse oude grafheuvels en prachtige, in wonderlijke bochten groeiende eiken- en beukenbomen.

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats van Staatsbosbeheer aan het einde van de Prins Hendrikweg (let op, deze weg gaat over in een zandpad) in Putten. Vanaf deze parkeerplaats loop je zo het losloopgebied in. Zie de marker op onze kaart en route voor de exacte locatie van deze parkeerplaats.

 

Je kunt ook parkeren bij Landgoed Schovenhorst aan de Garderenseweg 93 in Putten. Deze parkeerplaats grenst niet direct aan het losloopgebied, maar is wel makkelijker te vinden en je kunt er terecht voor een hapje en een drankje. Vanaf deze parkeerplaats starten diverse paaltjes wandelingen, waaronder twee wandelingen die (deels) door losloopgebied gaan.

 

De rode wandeling (de Putterbosroute, 6 km) is toegankelijk vanaf beide parkeer-plaatsen en loopt voor een groot deel door het losloopgebied van het Putterbos. Neem wel een riem mee, want een deel van de route loopt door aanlijngebied.

 

 

Doordat de paden in dit bos onverhard zijn is het Speulderbos / Putterbos minder geschikt voor rolstoelgebruikers.

 

Met dank aan Todd DeBusk voor de foto's.

 Anderen bekeken ook

Ermelosche Heide

Ermelo, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..