Terug naar losloopgebieden zoeken

36404 keer bekeken

Ermelose Bos / Haspelberg

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Ermelose Bos / Haspelberg in Ermelo 

Het Ermelose Bos is een mooi, bosrijk gebied ten noordoosten van Ermelo. Honden mogen het hele jaar loslopen in het grootste deel van de Haspelberg, tussen de Staringlaan, de Jacob Catslaan en de Leuvenumseweg. Zie ook het hondenbeleid van de gemeente Ermelo.

 

Voorbij de knik in de Staringlaan moeten honden aan de lijn, maar aan het einde van de Staringlaan (voorbij Parkeerplaats De Haspel) begint het Strokelbos, het grootste losloopgebied van Harderwijk. Dus als je het niet erg vindt om je hond tussendoor even aan te lijnen, kan je hier uren wandelen.

 

Parkeren kan (gratis) bij Hotel Heerlickheijd  van Ermelo (Staringlaan 1, Ermelo). Het losloopgebied begint aan de overkant van de Staringlaan. Zie ook kaart en route.

 

Met dank aan Floris Aukema voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Strokelbos

Harderwijk, Gelderland

Meer informatie

Ermelosche Heide

Ermelo, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..