Terug naar losloopgebieden zoeken

27731 keer bekeken

Speulderbos / Boeschoterbos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Boeschoten / Speulderbos  

Losloopgebied Boeschoten (ook wel het Boeschoterbos genoemd) is onderdeel van het veel grotere Speulder- en Sprielderbos (3300 ha) en ligt midden op de Veluwe. Dit uitgestrekte natuurgebied staat hoog in de top tien van mooiste bossen van Nederland. Kromme, in wonderlijke bochten gegroeide eiken- en beukenbomen bepalen hier de sfeer.

 

Honden mogen los in een groot deel van Boeschoten / het Boeschoterbos (tussen Voorthuizen en Garderen) in de driehoek Apeldoornsestraat, Hoge Boeschoterweg en Harderwijkerkarweg (dit is het gebied ten noorden van de Apeldoornsestraat). Zie ook het geel/oranje gearceerde gebied bij de afbeeldingen.

 

Parkeren kan gratis op de parkeerplaats aan de kruising van de Apeldoornsestraat en de Harderwijkerkarweg of op de parkeerplaats van Staatsbosbeheer aan de kruising van diezelfde Apeldoornsestraat met de Tolnegenweg (beide in Voorthuizen).

 

Linkjes:

Website HollandGroen

Website Staatsbosbeheer

 

Op de website van Staatsbosbeheer is een kaart te downloaden met daarop een overzicht van alle losloopgebieden in het Speulder- en Sprielderbos, waaronder het prachtige Putterbos.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Wilbrinkbos

Voorthuizen, Gelderland

Meer informatie

Zeumeren

Voorthuizen, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..