Terug naar losloopgebieden zoeken

28493 keer bekeken

Wilbrinkbos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Wilbrinkbos 

Het losloopgebied in het Wilbrinkbos (123 ha) bestaat uit bossen, een grote zandwal uit de ijstijd, grasland, houtwallen en kleine heideveldjes. Het losloopgebied (in totaal ongeveer 30 hectare) ligt ten noorden van de Apeldoornseweg. Honden mogen hier in het gebied rond de zandwal (lekker spelen in het zand!) overal loslopen. Zie ook de plattegrond hierboven.

 

Let op: ten zuiden van de Apeldoornseweg en verder noordelijk van de zandwal mogen honden niet los. Dit wordt duidelijk aangegeven met bordjes. Maximaal 2 honden per begeleider.

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats tegenover het huis op Apeldoornsestraat 32 of op een van de parkeerstroken langs diezelfde weg bij het gezellige Eethuisje de Heuveltjes (huisnummer 36-1). Je kunt hier iets eten (bv pannenkoeken) en honden zijn er van harte welkom. Parkeer je bij het eethuisje, dan ligt het losloopgebied aan de overkant van de weg.

 

Als je wilt, kan je je wandeling uitbreiden door het te combineren met een bezoek aan het iets verderop gelegen losloopgebied Boeschoten.

 

Met dank aan Lydia Kamping voor de foto's.

 Anderen bekeken ook

Zeumeren

Voorthuizen, Gelderland

Meer informatie

Landgoed Schaffelaar

Barneveld, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..