Terug naar losloopgebieden zoeken

42323 keer bekeken

Noorderheide, Tafelbergheide en Huizer Eng

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Noorderheide, Tafelbergheide en Huizer Eng 

Tussen Blaricum en de Crailoseweg liggen de Blaricummerheide (59 ha), de Noorderheide (10 ha), de Tafelbergheide (73 ha) en Huizer Eng (34 ha). Het is een prachtig gebied met heide, bos, oude akkers en de 36,4 meter hoge Tafelberg.

 

Honden mogen het hele jaar los op de Noorderheide, het westerlijkste deel van de Tafelbergheide (buiten de hekken) en op Huizer Eng. Maximaal drie honden per begeleider. Op de Blaricummerheide en binnen de hekken van de begrazingsgebieden moeten de honden worden aangelijnd.

 

Als je vanaf restaurant de Tafelberg in Blaricum rechts langs de hekken loopt mag je hond los en kan je helemaal doorlopen naar Huizer Eng.

 

Tussen 15 juli en 15 maart is het mogelijk de wandeling uit te breiden naar het Bikbergerbos (55 ha) aan de overkant van de Crailoseweg.

 

Op de website van het Goois Natuur reservaat kan je een kaart downloaden met alle losloopgebieden. Op deze pagina staat een kaart waarop de grenzen van de verschillende gebieden duidelijk staan aangegeven.

 

Parkeren kan (gratis) bij restaurant De Eendracht waar je ook met je hond welkom bent voor een hapje of drankje. Navigatie adres : Oude Naarderweg 2, 1261 DS Blaricum

 

Of op de parkeerplaats in Huizer Eng aan de Crailoseweg un Huizen.

Navigatie adres: Crailoseweg 80, 1272 EW HuizenAnderen bekeken ook

Crailose bos

Huizen, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..