Terug naar losloopgebieden zoeken

42893 keer bekeken

Landgoed Warnsborn en Hoog Erf

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Landgoed Warnsborn en Hoog Erf 

Landgoed Warnsborn (250 ha) en Hoog Erf (92 ha) liggen beide op de Hoge Veluwe ten noordwesten van Arnhem. De landgoederen zijn onderdeel van Mariƫnborn Noord (Geldersch Landschap & Kasteelen).

 

Op Hoog Erf mogen honden overal loslopen en op Landgoed Warnsborn is een losloopgebied op de Heide van Maasdijk. Zie deze kaart.

 

Deze twee gebieden zijn eenvoudig met elkaar te verbinden tot een mooie, afwisselende wandeling, zie ook deze wandelsite. Let op, bij deze wandeling kom je ook door aanlijngebied.

 

Parkeren kan (gratis) bij het gezellige Pannenkoekhuis Schaarsbergen. Hier kan je na afloop van je wandeling iets eten en drinken.

 

Het Pannekoekhuis ligt in de buurt van het losloopgebied op Landgoed Warnsborn (de Heide van Maasdijk). Zie kaart en route voor de exacte locatie.

 

Een andere optie is te parkeren bij Landgoed Groot Warnsborn aan de Bakenbergseweg 277. Vanaf hier loop je zo losloopgebied Hoog Erf op.

 

Met dank aan Rianne van Helvoort voor de foto's.

 Anderen bekeken ook

Mariƫndaal

Oosterbeek, Gelderland

Meer informatie

Park Klarenbeek

Arnhem, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..