Terug naar losloopgebieden zoeken

29269 keer bekeken

Landgoed Hoekelum

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Landgoed Hoekelum 

Landgoed Hoekelum (112 ha) ligt op de stuwwal Wageningen-Lunteren. In het gebied ten oosten van de Edeseweg, tussen de Horalaan en de A12, mogen honden het hele jaar loslopen. Zie deze kaart. Maximaal 2 honden per begeleider.

 

In het losloopgebied is een leuk beekje en een veldje met bankjes en een overkapping, waar mensen vaak trainen met hun hond.

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats bij kasteel Hoekelum aan de Edeseweg 124 of langs de Horalaan (vanaf de rotonde gezien aan de rechterkant van de weg). Het gebied aan de parkeerkant van de weg is losloopgebied. Aan de andere kant van de weg moeten honden aan de lijn. De naastgelegen Kaasboerderij en Landwinkel met ambachtelijke boerderijproducten is zeker een bezoekje waard.

 

Als je na afloop iets wilt eten en/of drinken kan je terecht in de de Koffiekamer van Boerderij Hoekelum. Navigatie adres: Edeseweg 122, 6721 KE Bennekom

 

Ook voor rolstoelgebruikers is dit gebied goed toegankelijk. Echter met regen worden de schelpen- en grindpaden wat drassig, dus dan iets minder goed begaanbaar.

 

Met dank aan Sylvana Mast voor de foto's.

 Anderen bekeken ook

Sysselt

Ede, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..