Terug naar losloopgebieden zoeken

21088 keer bekeken

Bennekomse Bos / Oostereng

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Bennekomse Bos / Oostereng 

Het losloopgebied in het Bennekomse Bos (tussen de N782/Keijenbergseweg en de Prins Hendrikweg) grenst aan het losloopgebied van Boswachterij Oostereng (620 ha) ten noorden van de Keijenbergseweg.

 

Door het Bennekomse Bos loopt een 4,5 km lange (gele) paaltjesroute. De honden mogen los in het losloopgebied (zie kaart op foto 3). Richting camping gaat het bos over in aangelijnd gebied wat duidelijk staat aangegeven op de borden.

 

Parkeren kan aan het einde van de Prins Hendrikweg of aan het einde van de Hullenberglaan in Bennekom (Bennekomse Bos) of langs de Keijenbergseweg (bv op het Mospad) in Wageningen.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Landgoed Hoekelum

Bennekom, Gelderland

Meer informatie

Wageningse Berg

Wageningen, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..