Terug naar losloopgebieden zoeken

36264 keer bekeken

Sysselt

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Sysselt 

Sysselt (350 ha) ligt op een van de hoogste punten van de stuwwal Wageningen en Lunteren en is een groot, glooiend bosgebied met mooie heideterreintjes. Het losloopgebied (40 ha) ligt tegen de oostkant van Ede, ten zuiden van de N224.

 

Klik hier voor een plattegrond van het losloopgebied.

 

Je kunt hier heerlijk lang wandelen met je hond, maar houdt er wel rekening mee dat in het losloopgebied een maximum geldt van 2 honden per begeleider.

 

Parkeren kan aan het einde van de Nieuwe Kazernelaan, links naast de ingang van de Prins Mauritskazerne. In de directe omgeving van het losloopgebied ligt Pannenkoekenhuis De Langenberg en Kiprestaurant Juffrouw Tok. Bij Pannenkoekenhuis De Langenberg zijn (wandel)groepen met honden helaas niet toegestaan, bij Juffrouw Tok mag dit wel.

 

De paden in de Sysselt zijn grotendeels verharde zandpaden. Met een gewone rolstoel zal het dus niet gemakkelijk begaanbaar zijn.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Landgoed Hoekelum

Bennekom, Gelderland

Meer informatie

Edese bos

Ede, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..