Terug naar losloopgebieden zoeken

29600 keer bekeken

Jagersveld

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Jagersveld 

Het Jagersveld (ook wel de Jagersplas genoemd) heeft een (heel) klein losloopgebied met eigen hondenstrandje aan de linkerkant van de hoofdingang van het sportcentrum.

 

Het veld bestaat vooral uit gras en lage begroeiing. Honden mogen hier het hele jaar loslopen en ze kunnen er ongehinderd spelen en zwemmen. De vele slootjes die het terrein omringen, vormen een soort natuurlijke omheining.

 

Voorbij het losloopgebied ligt een schitterend natuurgebied, maar hier moeten honden helaas aan de lijn. De strandjes aan de plas zijn het hele jaar door verboden voor honden.

 

Parkeren kan (gratis) bij het sportcentrum aan het Kuilpad in Zaandam.Vanaf de parkeerplaats een stukje lopen over het bruggetje en dan ligt het losloopgrbied links. Totaan het uitrenveld bord moet je je hond aangelijnd houden ( sowieso beter i.v.m. de vele fietspaden en fietsers hier ) dan mogen ze los voorbij dit bord, aande linkerkant zie je na een paar meter een hondenstrand tussen het riet.

Zie ook kaart en route.

 

Met dank aan Bianca van der Veen voor de drie foto's.

 

Voor dit losloopgebied zijn we nog op zoek naar 5 a 10 horizontaal genomen foto’s die een goed beeld van het gebied geven. Als u die heeft en met ons wilt delen, heel graag in groot formaat mailen naar losloopgebieden@doggydating.com. Als wij de foto’s plaatsen, vermelden we u als fotograaf.

 Anderen bekeken ook

Het Twiske

Oostzaan, Noord-Holland

Meer informatie

het Zwet

Wormer, Noord-Holland

Meer informatie

Noordsterpark

Wormerveer, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..