Terug naar losloopgebieden zoeken

25605 keer bekeken

Jagersveld

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Jagersveld 

Het Jagersveld (ook wel de Jagersplas genoemd) heeft een (heel) klein losloopgebied met eigen hondenstrandje aan de linkerkant van de hoofdingang van het sportcentrum.

 

Het veld bestaat vooral uit gras en lage begroeiing. Honden mogen hier het hele jaar loslopen en ze kunnen er ongehinderd spelen en zwemmen. De vele slootjes die het terrein omringen, vormen een soort natuurlijke omheining.

 

Voorbij het losloopgebied ligt een schitterend natuurgebied, maar hier moeten honden helaas aan de lijn. De strandjes aan de plas zijn het hele jaar door verboden voor honden.

 

Parkeren kan (gratis) bij het sportcentrum aan het Kuilpad in Zaandam.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Het Twiske

Oostzaan, Noord-Holland

Meer informatie

het Zwet

Wormer, Noord-Holland

Meer informatie

Noordsterpark

Wormerveer, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..