Terug naar losloopgebieden zoeken

58808 keer bekeken

Het Twiske

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Het Twiske 

Het Twiske (650 ha) is een groot waterrijk natuur- en recreatiegebied tussen Amsterdam en Purmerend. In deze prachtige oase van water en natuur is een vijftal hondenlosloopgebieden aangewezen en er zijn een twee hondenstranden. Klik hier en hier voor de kaart met losloopgebieden.

 

Het Twiske is vooral geschikt voor mensen (en honden) die houden van rust, water en natuur. Je komt hier, zeker buiten het hoogseizoen, weinig andere honden en wandelaars tegen. Houd er wel rekening mee dat sommige paden nogal drassig kunnen zijn en dat er -vooral in het broedseizoen- hoge bekeuringen worden uitgeschreven voor honden die loslopen buiten de grenzen van de losloopgebieden.

 

Parkeren kan (betaald) op een van genummerde parkeerplaatsen in het gebied (parkeerplaats 1, 5, 15 en 19 liggen bij de grotere losloopgebieden) of aan het einde van de Twiskeweg in Oostzaan.

 

Als je zin hebt in een hapje of drankje, dan raden we aan om naar Eetcafé Twiske Haven te gaan. Honden zijn hier van harte welkom, zelfs in de bootjes! 's Winters zijn de meeste horecagelegenheden gesloten.

 

Het Twiske is rolstoelvriendelijk.

 

Voor dit losloopgebied zijn we nog op zoek naar 5 a 10 horizontaal genomen foto’s die een goed beeld van het gebied geven. Als u die heeft en met ons wilt delen, heel graag in groot formaat mailen naar losloopgebieden@doggydating.com. Als wij de foto’s plaatsen, vermelden we u als fotograaf.

 Anderen bekeken ook

Jagersveld

Zaandam, Noord-Holland

Meer informatie

Purmerland

Purmerend, Noord-Holland

Meer informatie

Het Stenen Hoofd

Amsterdam, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..