Terug naar losloopgebieden zoeken

226225 keer bekeken

Hondenstrand & duingebied Noordwijk

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Hondenstrand & duingebied van Noordwijk 

Noordwijk heeft een echt hondenstrand waar de honden het hele jaar door los mogen lopen en zwemmen. Er is zelfs een strandtent waar je bedjes kunt huren en speeltjes voor de hond kan kopen.

 

Het hondenstrand (2,5km) van Noordwijk loopt vanaf het einde van de Koningin Astrid Boulevard (afrit 1, op het strand linksaf) tot aan het bord 'Katwijk' op de noordelijke grens van het strand van Katwijk. Honden mogen hier het hele jaar loslopen, zowel op het strand als in het voorste gedeelte van de duinen. Er is wel een opruimplicht, dus vergeet de poepzakjes niet.

 

De stranden van Noordwijk zijn in 4 zones opgedeeld:

blauw - Honden het hele jaar door los welkom.

groen - Aanlijngebod van 1 juni t/m 31 augustus.

roze - Honden niet toegestaan van 1 juni t/m 31 augustus.

oranje - Aanlijngebod hele jaar door.

Zie deze kaart.

 

Op de boulevards van Noordwijk moeten honden het hele jaar aan de lijn. Dit geldt ook voor de kleine uitlaatstroken die daar zijn.

 

Bij Bubbels Beach kan je iets te eten en/of drinken bestellen. Honden zijn hier van harte welkom. Er staan waterbakken voor de honden klaar en je kunt er ook brokjes voor de hond kopen.

 

Op het hondenlosloopgedeelte kan je bij De strandman een strandbed en of windscherm huren voor een relaxede stranddag. Voor de honden is er een hondenbar waar je honden snacks en (drijvende) speeltjes kunt kopen.

 

Parkeren kan (betaald) aan het einde van de Koningin Astrid Boulevard. Bij strandtent Bubbels Beach (voorheen Beachend) .

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Hondenstrand & Coepelduynen

Katwijk aan Zee, Zuid-Holland

Meer informatie

Berkheide

Katwijk aan Zee, Zuid-Holland

Meer informatie

Boswachterij Noordwijk

Noordwijk, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..