Terug naar losloopgebieden zoeken

48252 keer bekeken

Berkheide

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Berkheide 

Tussen Wassenaar en Katwijk ligt hondenlosloopgebied Berkheide. Dit uitgestrekte duingebied is onderdeel van Hollands Duin. Tussen 15 augustus en 15 maart mogen honden bijna overal loslopen, op voorwaarde dat ze onder appel staan en op de paden blijven. Er is ook een zoetwaterplas waar honden kunnen zwemmen. In het gedeelte waar de Schotse Hooglanders grazen, moeten honden het hele jaar door aan de lijn.

 

Parkeren kan aan de Cantineweg of aan de Zuidduinseweg in Katwijk. Aan de andere kant van Berkheide (in Wassenaar) ligt hotel Duinoord.

 

Als je zin hebt in een lange wandeling (ongeveer 10 km, heen en terug), dan kan je hier terecht voor een hapje en een drankje.

 

Het is ook mogelijk om vlak voor het einde van deze Noordzee Route naar het Wassenaarse hondenstrand te wandelen (rechtsaf bij de kleine horecagelegenheid naast het begrazingsgebied en even verderop het strand op via de strandopgang tussen paal 91 en 92).

 

Voor dit losloopgebied zijn we nog op zoek naar 5 a 10 horizontaal genomen foto’s die een goed beeld van het gebied geven. Als u die heeft en met ons wilt delen, heel graag in groot formaat mailen naar losloopgebieden@doggydating.com. Als wij de foto’s plaatsen, vermelden we u als fotograaf.

 Anderen bekeken ook

Hondenstrand & Coepelduynen

Katwijk aan Zee, Zuid-Holland

Meer informatie

Valkenburgse Meer

Valkenburg zh, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..