Terug naar losloopgebieden zoeken

168554 keer bekeken

Hondenstrand & Coepelduynen

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Hondenstrand & Coepelduynen 

Het hondenstrand van Katwijk (2,5 km) loopt vanaf het laatste gebouw in Strandvak 23 (van Kitesurfvereniging Airtime) helemaal tot aan het begin van de Koningin Astrid Boulevard in Noordwijk. Honden mogen op dit deel van het strand het hele jaar loslopen, zowel op het strand zelf als in het deel van de duinen ten westen van het fiets- en wandelpad naar Noordwijk. Zie ook deze site over Coepelduynen.

 

Voor alle overige stranden van de gemeente Katwijk geldt dat honden tussen 1 april en 1 oktober tussen 09.00 en 19.00 niet op het strand mogen, behalve wanneer de temperatuur overdag onder de 18 graden blijft. Bij temperaturen lager dan 18 graden mogen honden ook na 1 april gewoon los op het strand. Zie ook deze site van de gemeente Katwijk. Na 1 oktober mogen honden de hele dag overal los.

 

In Katwijk zijn diverse parkeerterreinen in de buurt van het strand Voor het hondenstrand en het losloopgebied in de duinen kan je de auto het best parkeren aan het einde van de Noordduinseweg (parkeerterrein Noordduinen).

 

In de wintermaanden mag je hond vanaf het parkeerterrein meteen los, maar na 1 april moet je eerst een stukje met je hond (aan de lijn) over het voetpad door de duinen (Noordzee Route).

 

Vanaf de tweede strandopgang mogen honden los. Het hondenstrand begint helemaal rechts, voorbij het laatste huisje. Zie ook deze kaart van de gemeente.

 Anderen bekeken ook

Berkheide

Katwijk aan Zee, Zuid-Holland

Meer informatie

Klinkenbergerplas

Oegstgeest, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..