Terug naar losloopgebieden zoeken

17600 keer bekeken

Dwingelderveld Noord

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Dwingelderveld Noord 

Nationaal Park Dwingelderveld (4000 ha) bij Dwingeloo bestaat uit bossen, akkers, stuifzanden en heidevelden. Honden mogen in drie delen van dit Nationaal Park loslopen. Zie ook de kaart op deze kaart.

 

Deze omschrijving gaat over de kleinste van de drie losloopgebieden (grofweg zo'n 400 x 400 meter), met leuke, smalle slingerpaadjes. Losloopgebied Dwingelderveld Noord ligt, zoals de naam al zegt, in het uiterste noorden van het natuurpark, vlak onder het plaatsje Smalbroek (gemeente Beilen).

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats aan Smalbroek (naam van de straat) ter hoogte van nummer 46 (camping Boszicht). Op de camping is een snackbar (Jennie's Snackbar) waar je terecht kunt voor een hapje en/of een drankje.

 

NB. Let goed op de bordjes, want als je je hond los laat lopen buiten de grenzen van het losloopgebied, dan loop je kans op een boete van ruim 60 euro!

 

 

Voor dit losloopgebied zijn we nog op zoek naar 5 a 10 horizontaal genomen foto’s die een goed beeld van het gebied geven. Als u die heeft en met ons wilt delen, heel graag in groot formaat mailen naar losloopgebieden@doggydating.com. Als wij de foto’s plaatsen, vermelden we u als fotograaf.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Dwingelderveld Lheederzand

Dwingeloo / Lhee, Drenthe

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..