Terug naar losloopgebieden zoeken

34473 keer bekeken

Hondenspeelplaats Midden-Drenthe

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Hondenspeeltuin Midden-Drenthe te Beilen 

Hondenspeeltuin Midden-Drenthe is een van de mooiste en grootste hondenspeeltuinen van Nederland. De speeltuin heeft een afmeting van maar liefst o,8 hectare en is volledig omheind met een rasterhekwerk van 1.80m hoog.

 

Je betreedt de speeltuin via een sluisje zodat de honden niet kunnen ontsnappen.

Op het terrein staan voor zowel grote als kleine honden leuke speeltoestellen die in moeilijkheidsgraad variëren tussen eenvoudig en gevorderd. Zo kan iedere hond zich er uitstekend vermaken op zijn eigen niveau.

 

De volgende speeltoestellen zijn er te vinden; wipwap, A-brug, catwalk, speelhuisjes (met een brug verbonden), hindernisjes, trampolines (waar de honden volgens de beheerder graag op zonnen), zandbakjes om te graven, buizen/tunnels en bij mooi weer zwembadjes.

 

Bij mooi weer en als er voldoende vrijwilligers beschikbaar zijn is er de mogelijkheid om een kop koffie of thee te kopen. Op de Facebook pagina wordt vermeld of dit open is.

 

De hondenspeeltuin is is 24 uur per dag vrij toegankelijk. Er zijn geen verplichte kosten, maar een vrijwillige bijdrage van €1,00 per hond wordt zeer gewaardeerd . Van die opbrengsten wordt de speeltuin onderhouden en speeltoestellen aangeschaft. Zo is er sinds kort een Dixi wc aanwezig in de speeltuin.

 

Parkeren kan gratis op het eigen terrein.

Het adres is kruispunt Ossebroeken - Sportlaan te Beilen.

Voor navigatie kunt u Ossebroeken 17, 9411 VR Beilen invoeren.

 

Met dank aan Hondenspeeltuin Midden-Drenthe voor de foto's.

 Anderen bekeken ookGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..